ΤΟΠΙΚΑ

Πυροβόλησε την αδελφή της για προσωπικές διαφορές!

πυροβόλησε-την-αδελφή-της-για-προσωπι-453593

Σπρωξιές, μπουνιές, απειλές με μαχαίρι και πυροβολισμοί σε χωράφι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Την Πέμπτη γύρω στις 11.30 το πρωί, 31χρονη στόχευε με κυνηγετική καραμπίνα στην 27χρονη κυοφορούσα αδερφή της, και πατούσε τη σκανδάλη για περιουσιακές, σύμφωνα με πληροφορίες, διαφορές…

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, φέρεται να κατέθεσε ο πατέρας της οικογένειας. Η συμπλοκή μεταξύ συνολικά τεσσάρων ατόμων, του πατέρα, των δύο αδελφών και του συντρόφου της 31χρονης, ενός 44χρονου Βολιώτη, στο χωράφι της 31χρονης, βγήκε εκτός ελέγχου, με το ζευγάρι να επιτίθεται στην έγκυο γυναίκα και να την τραυματίζει ευτυχώς ελαφρά, με χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Είμαι έγκυος, φέρεται να κατέθεσε η 27χρονη όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ο πατέρας της οικογένειας ήταν σοκαρισμένος και επαναλάμβανε ότι από τύχη δεν τους βρήκε μεγάλο κακό.

Τα σκάγια της κυνηγετικής καραμπίνας, όπως διαπιστώθηκε, βρήκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο η 27χρονη και ο πατέρας της είχαν μεταφερθεί στο χωράφι του ζευγαριού.

Η 31χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, μάλωνε με τον πατέρα και την αδερφή της για διαφορές που, όπως προέκυψε, είχαν να κάνουν με τα περιουσιακά, όταν ο σύντροφός της πήγε από το σπίτι στο χωράφι τους για να δει τι συμβαίνει, και ενεπλάκη στην οικογενειακή φασαρία.

Η 31χρονη κατευθύνθηκε τότε στο σπίτι, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και βγήκε έξω αποφασισμένη. Σοκαρισμένοι ενημερώνονταν για τις λεπτομέρειες λίγη ώρα μετά οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας. Ο 44χρονος ενημέρωνε την αστυνομία για το επεισόδιο, ενώ στο τμήμα παρουσιάστηκε και η 31χρονη σύντροφός του αργότερα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ζευγαριού και έλαβαν καταθέσεις από τον πατέρα των γυναικών και την κυοφορούσα κόρη του. Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκαν ότι ο πατέρας της γυναίκας και η αδερφή της ήταν στο χωράφι τους και τους έκλεβαν διάφορα αντικείμενα που είχαν όταν ξεκίνησε η φασαρία. Η 31χρονη αρνήθηκε ότι πυροβόλησε κατά της αδερφής της και είπε ότι στόχευσε στον αέρα και πάτησε τη σκανδάλη για εκφοβισμό.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, και από την περαιτέρω προανάκριση διαπίστωσαν ότι η αδερφή της δράστιδας έφερε μώλωπες. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, είναι έγκυος και δέχτηκε απρόκλητη επίθεση. Ο πατέρας των γυναικών, σε δραματική θέση, δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση, και είπε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της 31χρονης κόρης του και του συντρόφου της.

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στην 31χρονη

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία, άσκησε η Εισαγγελία Βόλου στην 31χρονη, την οποία παρέπεμψε να απολογηθεί για τις πράξεις της στην ανακρίτρια Βόλου, απ’ όπου έλαβε 24ωρη προθεσμία.

Επιπλέον, η Εισαγγελία Βόλου άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή, τόσο στην 31χρονη όσο και στον σύντροφό της, ο οποίος όμως αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Ο 44χρονος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, αφέθηκε ελεύθερος.

Να επισημανθεί ότι στις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του ζευγαριού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, μία κυνηγετική καραμπίνα, 16 κυνηγετικά φυσίγγια, ένα μαχαίρι, 239 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μία στρατιωτική ξιφολόγχη, ένα μαχαίρι και ένα φυσίγγιο, καθώς και δύο συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 495,2 γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Για το κομμάτι της υπόθεσης με τα ναρκωτικά και τον καπνό συντάχθηκε ξεχωριστή δικογραφία.

Εισαγγελική παρέμβαση για τα παιδιά

Με αφορμή το τραγικό συμβάν, η Εισαγγελία Βόλου παρενέβη και διέταξε κατεπείγουσα κοινωνική έρευνα. Στο πλαίσιό της θα διερευνηθεί αν τα δύο ανήλικα παιδιά των δραστών διαβιούν σε κατάλληλο περιβάλλον. Η έρευνα είναι υπό πλήρη εξέλιξη. Την Πέμπτη, που κινούνταν η διαδικασία του αυτοφώρου, τα παιδιά φιλοξενούνταν στην οικογένεια του 44χρονου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου