ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση DEWALT στα εργαλεία Καννελής – Σβετζούρης Ο.Ε. αύριο Πέμπτη 25 Μαΐου

εκδήλωση-dewalt-στα-εργαλεία-καννελής-σβ-454834

Το κατάστημα Εργαλεία Κανελλής λειτουργεί από το 1990. Βρίσκεται στην Ελασσόνος 27 στα Παλιά Βόλου και 27 χρόνια τώρα ειδικεύεται στο χώρο του εργαλείου χειρός αλλά και του ηλεκτρικού και μπαταρίας. Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει από μια απλή πένσα και ένα κατσαβίδι ή μια σκάλα, έως εργαλεία μπαταρίας λιθίου κι άλλα μηχανήματα, για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, καθώς και ρούχα εργασίας και μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).

Όποιος αγοράσει ένα εργαλείο, θέλει να ξέρει ότι θα έχει την υποστήριξη που χρειάζεται ανά πάσα στιγμή και ότι δεν θα μείνει ξεκρέμαστος. Η νέα γενιά της Κανελλής – Σβεντζούρης Ο.Ε. έχει δώσει ήδη το δικό της στίγμα. Επενδύει στην παρακολούθηση της εξέλιξης των εργαλείων, πάντα με κυρίαρχο γνώμονα τη διατήρηση της ποιότητας σε προσιτές πάντα τιμές! Το σλόγκαν λοιπόν “ό,τι εργαλείο χρειαστείς … Σβεντζούρης – Κανελλής και θα το βρεις” δεν έχει βγει τυχαία!

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία ηλεκτρικών εργαλείων και εργαλείων μπαταρίας DEWALT, ένα από τα γνωστότερα brand names στο χώρο του εργαλείου.

Την έναρξη αυτής της συνεργασίας, το κατάστημα Εργαλεία Κανελλής θα την εγκαινιάσει με μία παρουσίαση, την Πέμπτη 25.05, από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

ü Αναλυτική επιτόπια παρουσίαση των εργαλείων από ειδικούς.

ü Δυνατότητα δοκιμής των εργαλείων από τον κάθε επισκέπτη της εκδήλωσης, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

ü Αναμνηστικά δώρα για τους επισκέπτες.

ü Κλήρωση επιπλέον δώρων-εργαλείων για τους επισκέπτες.

ü Χάρισμα του Φ.Π.Α. 24% για τις αγορές εργαλείων DEWALT που θα γίνουν την ημέρα της εκδήλωσης.

ü Έκπτωση 10% για οποιαδήποτε αγορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που αφορά Εργαλεία χειρός, Εξαρτήματα και Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Σας περιμένουμε!

Κανελλής Δ. & Σβεντζούρης Β. Ο.Ε.

www.kanellis.gr

fb Κανελλής Εργαλεία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου