ΤΟΠΙΚΑ

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για μηχανικούς

μεταπτυχιακό-πρόγραμμα-για-μηχανικο-461383

Δημοσιεύτηκε προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Διαχείριση Έργων, Συγκοινωνιακός και Χωρικός Σχεδιασμός» από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μηχανικούς.

Το Πρόγραμμα οργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Πολιτικών Μηχανικών, και παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις μεταπτυχιακού επιπέδου σε ένα γνωστικό αντικείμενο με σημαντική ζήτηση, καλύπτοντας ένα κενό που υπάρχει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη χώρα μας, αφού δεν υπάρχουν πολλά μεταπτυχιακά που συνδέονται με τη διαχείριση έργων, τον συγκοινωνιακό και τον χωρικό σχεδιασμό.

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο στους προπτυχιακούς φοιτητές, στους οποίους παρέχει τη δυνατότητα βελτίωσης των ερευνητικών τους προοπτικών και των βασικών δεξιοτήτων στο επιστημονικό πεδίο της διαχείρισης και του σχεδιασμού των έργων, με εστίαση στα συγκοινωνιακά έργα, όσο και στους επαγγελματίες μηχανικούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, στους οποίους παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης νέων γνώσεων και εμπλουτισμού του θεωρητικού τους υποβάθρου στο παραπάνω επιστημονικό πεδίο.

Οι φάκελοι υποψηφιότητας που θα ληφθούν υπόψη στη διαδικασία επιλογής, θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου, σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του Διατμηματικού Π.Μ.Σ. «Διαχείριση Έργων, Συγκοινωνιακός και Χωρικός Σχεδιασμός»: www.pmtsp-master.uth.gr ή να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. (κ. Ι. Παππάς, τηλ. 24210-74455, κα Στ. Βαφειάδου, τηλ. 24210-74444, fax 24210-74384, e-mail: [email protected]).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου