ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα ο τομεάρχης της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου

στον-βόλο-σήμερα-ο-τομεάρχης-της-νδ-βασ-465001

Πανθεσσαλική περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών του Τομέα Υγείας στον Βόλο διοργανώνει σήμερα Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «Μήνας Υγείας».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα οδοιπορικό επισκέψεων κλιμακίου της Ν.Δ. σε δομές υγείας της Μαγνησίας, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται σε αυτούς τους χώρους.

Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. – βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου μαζί με τον αν. τομεάρχη, βουλευτή Αχαΐας κ. Ιάσονα Φωτήλα, ενώ στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο βουλευτής της Ν.Δ. Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Νταόπουλος, ο υπεύθυνος του Θεματικού Τομέα Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Κωτούλας, καθώς και στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και στελέχη που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της Ν.Δ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κ.Υ. Αλμυρού στις 11.30 το πρωί, στο κλιμάκιο του ΕΚΑΒ στις 12.30μμ. στον Βόλο και στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» στη 1.30 το μεσημέρι. Το απόγευμα στις 17:00 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα στο Volos Palace, ενώ στον ίδιο χώρο, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στελεχών του Τομέα Υγείας Θεσσαλίας της Ν.Δ., με θέμα: «Το πλαίσιο αρχών της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία».

«Η Νέα Δημοκρατία», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, «με πολλή δουλειά ανανεώνεται και μετατρέπεται σε μια πλατιά κοινωνική και πολιτική συμμαχία με στόχο την αναγκαία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η χώρα βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο και καταστροφικό πολιτικό δρόμο, που ξεκίνησε πριν από τις εκλογές του 2015 και καταλήγει σε ένα ακόμη Μνημόνιο. Καθήκον μας δεν είναι μόνο η σκληρή και τεκμηριωμένη Αντιπολίτευση, αλλά και η συστηματική προετοιμασία για την επόμενη μέρα. Αποστολή μας είναι να γίνουμε η κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την παρακμή, που θα φέρει ξανά αισιοδοξία, περηφάνια στη χώρα και χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου