ΤΟΠΙΚΑ

Προτεραιότητα στα ζητήματα Υγείας

προτεραιότητα-στα-ζητήματα-υγείας-489547

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφθηκε χθες ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας. Ο κ. Παπατόλιας είχε συνάντηση εργασίας με το Διοικητή Κώστα Καραμπάτσα, υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη του Νοσοκομείου.
Κατά τη συζήτηση εξετάστηκαν ζητήματα άμεσης προτεραιότητας που απασχολούν το Νοσοκομείο και γενικότερα θέματα υγειονομικού χαρακτήρα που αφορούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Εμφαση δόθηκε στις αλλαγές που έρχονται -με το Νομοσχέδιο που πρόσφατα ψηφίστηκε- στο εφημεριακό πρότυπο για την πόλη της Λάρισας με αφορμή το αίτημα που εκφράζεται από συλλόγους και φορείς της πόλης για τη μετατροπή του σε σύστημα εναλλάξ εφημέρευσης για τα δύο Νοσοκομεία, καθώς και στις αναγκαίες προσλήψεις που πρέπει να γίνουν άμεσα ιδιαίτερα για τη Νοσηλευτική Υπηρεσία.
Τέλος ο κ. Παπατόλιας ενημερώθηκε και για τις άμεσες κτηριολογικές εκκρεμότητες του Ιδρύματος (συνδετήρια πτέρυγα, νέο κτήριο με πόρους του κληροδοτήματος Βαΐτση, ΜΑΦ κ.λ.π.)
Η συνάντηση, που έγινε σε εξαιρετικά γόνιμο και εποικοδομητικό κλίμα, αφορούσε και στη γενικότερη σχέση του ΕΣΥ με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και στις αλλαγές που φέρνει στο νέο σκηνικό το νομοσχέδιο «Καλλικράτης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου