ΤΟΠΙΚΑ

Μία ανάρτηση, πολλά σχόλια και η απάντηση Σ. Κοκκίνη

μία-ανάρτηση-πολλά-σχόλια-και-η-απάντη-470193

Την ώρα που μαίνεται πόλεμος δηλώσεων μεταξύ της Ν.Δ. και του Ιβάν Σαββίδη, μετά τη συνέντευξη του τελευταίου με ευθεία επίθεση στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, η ανάρτηση φωτογραφίας του πολιτευτή της Ν.Δ. στη Μαγνησία Σάκη Κοκκίνη με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ήρθε να προκαλέσει πλήθος σχολίων.

Σε απάντηση των παραπολιτικών σχολίων, τα οποία μετέφεραν την έντονη δυσαρέσκεια της ηγεσίας της Ν.Δ. για τη στάση πολιτευτών που είναι ανακόλουθη με την τακτική που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Κοκκίνης έκανε χθες το βράδυ το παρακάτω σχόλιο:

«Με εντυπωσιασμό και απέχθεια παρακολουθώ τη συντονισμένη προσπάθεια μικρής μερίδας του Τύπου, αλλά και πολιτικών μου αντιπάλων να με ψέξουν για τη σύντομη συνομιλία μου με τον Ιβάν Σαββίδη στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Είναι φανερό ότι οι σκοτεινοί κύκλοι που ανησυχούν για την πορεία μου στην πολιτική σκηνή αδυνατούν να εντοπίσουν σοβαρά σημεία ώστε να μου ασκήσουν κριτική.

Με τον κ. Σαββίδη με συνδέει μία κοινωνική γνωριμία. Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την πολιτική, μιας που εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, και γι’ αυτό τον σκοπό μάχομαι καθημερινά.

Όπως αντιλαμβάνεται και ο πιο κακόπιστος ή και αφελής, το να αναδεικνύει κανείς σε έναν αναγνωρισμένο επιχειρηματία τα πλεονεκτήματα του τόπου του, όχι μόνο δεν είναι αμάρτημα, αλλά αποτελεί ηθική του υποχρέωση. Η Μαγνησία είναι ένας τόπος που χρειάζεται επενδύσεις. Επενδύσεις με διαφάνεια, με καθαρότητα, με κανόνες, επί ίσοις όροις για όλους. Θα πρότεινα λοιπόν σε όσους υποκριτικά, δόλια και άδικα μου άσκησαν φθηνή κριτική, να κρατήσουν τα επιχειρήματά τους και να ενώσουν τις φωνές τους μαζί μου, προκειμένου να πείσουμε επιχειρηματίες να επενδύσουν στην περιοχή μας και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας.

Με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ δεν εκλέξαμε κυβέρνηση το περασμένο Σάββατο. Άλλωστε είμαι βέβαιος ότι μόλις ο κ. Σαββίδης μάθει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αναμόρφωση και την ανάπτυξη του τόπου, θα γίνει ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων μας ενώνει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου