ΤΟΠΙΚΑ

Κιτρινόμαυρο τείχος… σε εφοριακούς -«ΡΑΜΠΟ» ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ

κιτρινόμαυρο-τείχος-σε-εφοριακούς-473700

Ενώ ετοιμάζονταν να κάνουν «έφοδο» σε καφέ, συνάντησαν τις αντιδράσεις οπαδών της ΑΕΚ

Κιτρινόμαυρα… εμπόδια βρήκαν μπροστά τους χθες νωρίς το απόγευμα ράμπο της εφορίας, ενώ ετοιμάζονταν να κάνουν «έφοδο» σε κεντρικό καφέ του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο τριών εφοριακών, οι οποίοι επισκέφτηκαν τον Βόλο από τη Λάρισα, επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο για την έκδοση αποδείξεων, αλλά τράπηκαν κακήν κακώς σε φυγή…

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 το απόγευμα. Εκείνη την ώρα, το κέντρο της πόλης πλημμύριζε από ΑΕΚτζήδες. Τα καταστήματα ήταν όλα γεμάτα από κόσμο, ενώ πολλοί οπαδοί, αναμένοντας τη μεγάλη αναμέτρηση, έκαναν βόλτα και ανά τα τακτά διαστήματα φώναζαν συνθήματα.

Την ώρα που στην πόλη είχαν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή του παραμικρού επεισοδίου, και καταβαλλόταν γενναία προσπάθεια ώστε το κλίμα να μην είναι τεταμένο, ένταση προκλήθηκε όταν εφοριακοί υπάλληλοι προσπάθησαν να μπουν σε καφετέρια.

Η παρουσία τους ωστόσο έγινε αντιληπτή, και οπαδοί της ΑΕΚ άρχιζαν να φωνάζουν και να τους καλούν να φύγουν.

Προς στιγμήν επικράτησε μεγάλη ένταση. Στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε πλήθος οπαδών. Οι «ράμπο» της εφορίας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται τελικά να αποχώρησαν.

Απομακρύνθηκαν από την περιοχή χωρίς να προχωρήσουν σε έλεγχο ούτε και σε παρακείμενα καταστήματα, τα οποία είχαν επίσης πλήθος κόσμου για να εξυπηρετήσουν.

Καταστηματάρχης που είδε το περιστατικό δήλωσε ότι οι εφοριακοί υπάλληλοι βρήκαν κυριολεκτικά μπροστά τους κιτρινόμαυρο τοίχο. «Δεν τους άφησαν να περάσουν», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Είχαν προηγηθεί έλεγχοι σε καφέ και ουζερί τις πρωινές ώρες, χωρίς όμως προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καφέ Μπαρ Εστίασης Μαγνησίας, οι έλεγχοι διεξήχθησαν απρόσκοπτα, ενώ δεν υπήρξαν παράπονα από τους επαγγελματίες.

Κ. Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου