ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H απονομή του Κυπέλλου και οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ (video)

h-απονομή-του-κυπέλλου-και-οι-πανηγυρισ-474156

Με το σύνθημα «Κύπελλο, Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό», παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό με την ΑΕΚ.

Αφού αρχικά το σύνθημα «σήκωσέ το, το γαμ… δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω» ακουγόταν από το πρώτο λεπτό που ο Κομίνης σφύριξε την λήξη, ο χαμός έγινε στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού μόλις ο Στέφανος Αθανασιάδης σήκωσε την κούπα! Όλοι έγιναν ένα κουβάρι, ενώ αυτός που αποθεώθηκε και με το παραπάνω ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, με τους παίκτες να σηκώνουν τον πρόεδρο στα χέρια. Στη συνέχεια, εκείνος πήρε το τρόπαιο και ανέβηκε προς τον κόσμο!

Ο χαμός συνεχίστηκε και στον γύρο του θριάμβου, με τον κόσμο να έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο και να γίνεται ένα με τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε και στα αποδυτήρια, με τον Σαββίδη να χειροκροτά και τους παίκτες να επιδίδονται σε μπουγέλο!

Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο Κύπελλο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου. Οι παίκτες φορούσαν ανάλογα μπλουζάκια, ενώ δεν τον ξέχασε ούτε η επίσημη ΠΑΕ…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου