ΤΟΠΙΚΑ

Crepe & Cafe: Delivery με οικολογική συνείδηση και ασφάλεια

crepe-cafe-delivery-με-οικολογική-συνείδηση-και-ασφά-476234

Είναι δυνατόν το delivery ενός καταστήματος να έχει οικολογική συνείδηση και να πραγματοποιείται με περισσότερο ασφαλή τρόπο απ’ ό,τι σήμερα; Το Crepe & Cafe απαντά έμπρακτα: «Ναι». «Καταθέτει» καθημερινά τη δική του άποψη για μια πιο ανθρώπινη πόλη, που θα προστατεύει το περιβάλλον και δίνει και τη δυνατότητα επιλογής σε αυτή την πόλη.

Το Crepe & Cafe πρωτοστάτησε και εφαρμόζει νέα μέθοδο για το delivery με την παράδοση παραγγελιών με ηλεκτρονικά scooter. Ο ιδιοκτήτης της κρεπερί, Αποστόλης Πρίντεζης, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για αυτή τη μέθοδο και τόνισε ότι το delivery του καταστήματος δε ρυπαίνει πλέον το περιβάλλον, ούτε από με θόρυβο ούτε και με καυσαέρια.

Συγκεκριμένα, το μυστικό για την εκτέλεση των παραγγελιών με οικολογικό τρόπο είναι ότι το κατάστημα προμηθεύτηκε τρία νέα ηλεκτρονικά scooter, τα οποία εκτός των προαναφερόμενων, παρέχουν και ασφάλεια στη χρήση τους. « Η επιχείρησή μας κρεπερί – καφέ στη 2ας Νοεμβρίου 80 στον Βόλο, εκτελεί διανομές, τις παραγγελίες του καταστήματος, με ηλεκτρονικά scooter. Αυτά είναι αθόρυβα, οπότε συμβάλλουν στο να μη δημιουργούν ηχορύπανση, ενώ δε ρυπαίνουν το περιβάλλον και με καυσαέρια, συνεπώς αποτελούν απόλυτα οικολογικά μέσα για την εκτέλεση του σκοπού τους», σημείωσε.

Τα scooter κινούνται με ταχύτητα έως 30 χλμ την ώρα οπότε είναι πιο ασφαλή μέσα -σε σχέση με άλλα που αναπτύσσουν μεγαλύτερες ταχύτητες- τόσο για τον αναβάτη όσο και για τους υπόλοιπους οδηγούς, που κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο. Φορτίζονται διαρκώς εν στάση και λειτουργούν χωρίς ταχύτητες με γκάζι και φρένο.

Η επιλογή λοιπόν ενός delivery με ηλεκτρονικά scooter λέει ο κ. Πρίντεζης αποτελεί προτίμηση σε μία πόλη που θα μπορούσε να λειτουργεί με πιο ανθρώπινα και πολιτισμένα κριτήρια, με οικολογική συνείδηση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου