ΤΟΠΙΚΑ

Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: Θα μετατρέψουμε σε γιορτή τον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο

ενωση-αστυνομικών-υπαλλήλων-μαγνησί-477117

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας ενόψει του τελικού ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, με ανακοίνωσή της απευθύνεται στους αστυνομικούς που θα λάβουν μέρος στην αστυνομική επιχείρηση για την περιφρούρησης του αγώνα, και αναφέρει τα εξής: «Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας οφείλει, λίγες ώρες πριν την τέλεση του τελικού του ποδοσφαιρικού κυπέλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στη πόλη μας, να εκφράσει την αμέριστη στήριξη σε όλους τους συναδέλφους του νόμου μας, που θα ταχθούν να λάβουν μέτρα στον ως άνω ποδοσφαιρικό αγώνα καθώς και σε όλους τους συναδέλφους που θα κληθούν να μας ενισχύσουν από όλα τα μήκη και πλάτη της Ηπειρωτικής Ελλάδος.

Να υπενθυμίσουμε σε όλους τους συναδέλφους μας ότι όλα τα μέλη του Δ. Σ. της ΕΑΥΜ, που θα λαμβάνουν και οι ίδιοι μέτρα στελεχώνοντας μάχιμες υπηρεσιακές μονάδες, θα είναι δίπλα τους και ήδη έχουν μεριμνήσει για αυτούς τόσο για την σίτιση τους όσο και για την νομική τους υποστήριξη, εφόσον χρειαστεί, έχοντας τον νομικούς συμβούλους σε πλήρη εγρήγορση.

Επίσης να ενημερώσουμε τους πολίτες του Βόλου κατανοώντας πλήρως τις ανησυχίες αυτών, ότι θα πράξουμε το ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου να διαφυλάξουμε τις περιουσίες τους που με κόπο, μόχθο και ιδρώτα προσπαθούν να διατηρήσουν.

Οφείλουμε δε να τονίσουμε και σε κάποιους άλλους πως ΕΜΕΙΣ είμαστε εκείνοι που θα μετατρέψουμε μια τέτοια μαινόμενη αρένα σε ΓΙΟΡΤΗ και σε όλους όσους βιάστηκαν να εκφραστούν εναντίον μας να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε πετύχει και σε δυσκολότερες προκλήσεις επισημαίνοντας πως ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗ…ΓΙΟΡΤΗ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου