ΤΟΠΙΚΑ

Τρέλα για τα εισιτήρια του τελικού σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

τρέλα-για-τα-εισιτήρια-του-τελικού-σε-α-479445

Από αύριο, Τετάρτη, θα βγουν στην κυκλοφορία τα 8.000 εισιτήρια που πήραν έκαστες οι ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες θα δώσουν «ραντεβού» το προσεχές Σάββατο (06/05) στο «Πανθεσσαλικό» του Βόλου, με την… τρέλα των οπαδών για μια θέση στις εξέδρες να είναι τεράστια.

Μάλιστα, ο «δικέφαλος» του Βορρά εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες διάθεσης των εισιτηρίων. Αυτή αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017 – Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, 20:30).

Λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού, τα εισιτήρια θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων σουίτας), στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1 (εξαιρούνται παιδικά, χορηγικά), στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, στους Σ.Φ. ΠΑΟΚ και στους χορηγούς.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας, θα γίνει αυστηρός έλεγχος και η επίδειξη ταυτότητας θα είναι απαραίτητη κατά την είσοδο στο γήπεδο, ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φέρει εισιτήριο που δεν αναγράφονται τα δικά του πραγματικά στοιχεία και είναι αναντίστοιχα με της ταυτότητάς του.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αύριο Τετάρτη, 03.05.2017, από τις 09:00 ως τις 19:00».

Την ίδια ημέρα, Τετάρτη, θα βγάλει στην κυκλοφορία και η ΑΕΚ τα εισιτήρια του τελικού. Η ανακοίνωση που θα αφορά τη διάθεσή τους αναμένεται σήμερα το απόγευμα, όπου και θα υπάρξουν όλες οι λεπτομέρειες.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα μοιράσουν τα εισιτήρια σε κατόχους διαρκείας, οργανωμένους και club της επαρχίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου