ΤΟΠΙΚΑ

Κόλλησε στο παρμπρίζ της «βολίδας»

κόλλησε-στο-παρμπρίζ-της-βολίδας-493454

Τρία περιπολικά και δύο ασθενοφόρα χρειάστηκε να επέμβουν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή των Παλαιών, όταν ΙΧ που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα παρέσυρε και χτύπησε διερχόμενο πεζό.
 
Ηταν περίπου στις 2.30 το ξημέρωμα, όταν ένα τροχαίο ατύχημα αναστάτωσε τα Παλαιά. ΙΧ αυτοκίνητο που διερχόταν τη Γρηγορίου Λαμπράκη, έχοντας αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, παρέσυρε και χτύπησε ένα νεαρό αλλοδαπό υπηκοότητας βουλγαρικής.
 
Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο νεαρός περνούσε το δρόμο και το ΙΧ που «έτρεχε σαν τρελό» έπεσε πάνω του. Από το χτύπημα ο νεαρός εκτοξεύτηκε στον αέρα και έπεσε πάνω στο μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου που τον χτύπησε.
 
Από τα γύρω μαγαζιά ο κόσμος που άκουσε έναν δυνατό θόρυβο πετάχτηκε στο δρόμο, ενώ σε ΙΧ που ερχόταν από πίσω επέβαινε ένας γιατρός, ο οποίος μάλιστα έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο νεαρό. Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία περιπολικά και δύο ασθενοφόρα και ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.
 
Εκείνη την ώρα όμως στο τροχαίο ήταν παρούσα και η οικογένεια του Βούλγαρου, η οποία εξεμάνη με το νεαρό που τον χτύπησε με το αμάξι του, ενώ ο ίδιος ήταν τόσο σοκαρισμένος από το περιστατικό που δεν αντιδρούσε και το μόνο που έλεγε ήταν «συγνώμη, συγνώμη. Δεν ξέρω πώς έγινε».
 
Διάσωση 58χρονου στα Πλατανίδια
Το βράδυ του Σαββάτου και περίπου στις 12.00 τα μεσάνυχτα διασώθηκε ένας 58χρονος άντρας από το Λιμενικό. Πιο συγκεκριμένα το Κεντρικό Λιμεναρχείο ειδοποιήθηκε πως στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Πλατανίδια και Μαλάκι φαινόταν ένα σκάφος να κάνει κύκλους χωρίς να είναι κανένας πάνω του.
 
Το σκάφος του Λιμενικού Σώματος εκείνη την ώρα βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Ανατολικού Πηλίου και η εξακρίβωση θα καθυστερούσε. Ωστόσο στην περιοχή έτυχε να είναι ο υπολιμενάρχης κ. Κρυονερίτης με δικό του σκάφος, ο οποίος και έσπευσε να διαπιστώσει τι συμβαίνει και περιμάζεψε τον 58χρονο άντρα, ο οποίος είχε χτυπήσει στον κορμό του φουσκωτούν ζαλίστηκε και έπεσε στο νερό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου