ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εξελίξεις με την εξαφάνιση του Γιώργου Καραμιχαηλίδη

εξελίξεις-με-την-εξαφάνιση-του-γιώργο-495153

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις για την υπόθεση εξαφάνισης του 30χρονου Θεσσαλονικιού Γιώργου Καραμιχαηλίδη στις 30 Αυγούστου 2016 από τον όρμο Βότση Αλοννήσου, όπου βρισκόταν με τη φίλη του για διακοπές.

Το Λιμεναρχείο Σκιάθου έλαβε καταθέσεις από τους δύο ψαράδες που ήταν οι τελευταίοι που είδαν τον αγνοούμενο, πολλούς μάρτυρες, αλλά και δημοσιογράφους.

Οι λιμενικοί, σύμφωνα με την εισαγγελική παρέμβαση, συγκέντρωσαν κάθε στοιχείο, το οποίο μπορούσε να ρίξει φως στην περίεργη υπόθεση μετά τη μήνυση που κατατέθηκε τον Φεβρουάριο από την οικογένεια του 30χρονου, η οποία όλο αυτό το διάστημα συνεχίζει να αναζητά εναγωνίως το παιδί της.

Η μήνυση που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι της οικογένειας, στρεφόταν κατά παντός υπευθύνου για έκθεση σε κίνδυνο. Συσχετίστηκε με την ήδη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση, που διέταξε η Εισαγγελία Βόλου το καλοκαίρι.

Η δικογραφία της υπόθεσης επιστράφηκε στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ή όχι ποινικών διώξεων.

Η οικογένεια του αγνοούμενου συνεχίζει όλο αυτό το διάστημα να ψάχνει εναγωνίως για το παιδί της.

Η μητέρα του 30χρονου, Ματούλα Κουτρώτσιου, είχε παροτρύνει επανειλημμένως όποιος γνωρίζει το παραμικρό να μιλήσει, να μη φοβηθεί.

Οι έρευνες που είχαν διενεργηθεί από το Λιμεναρχείο Αλοννήσου, αν και εκτεταμένες και πολυήμερες δεν είχαν οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα.

«Το λιμάνι της Αλοννήσου είναι μικρό. Η περίοδος που συνέβη το περιστατικό ήταν τέλη Αυγούστου, ενώ δηλαδή υπήρχαν αρκετά σκάφη τουριστών που έκαναν διακοπές αλλά και πολύς κόσμος στο νησί. Είναι αδιανόητο να μην είδε ή βρήκε κάποιος τον Γιώργο. Αν πνίγηκε, θα έπρεπε να είχαμε βρει τη σορό του», έχουν δηλώσει οι δικηγόροι της οικογένειας.

Ο 30χρονος είχε εξαφανιστεί βραδινή ώρα. Φεύγοντας από το δωμάτιό του είχε πει στη φίλη του ότι θα πήγαινε μία βόλτα και θα επέστρεφε. Τελευταίοι που τον είδαν ήταν δύο ψαράδες. Ο 30χρονος κολυμπούσε στη θάλασσα με σκοπό να πλησιάσει το φουσκωτό τους. Εκείνοι φοβήθηκαν και τον απέτρεψαν.

Για την υπόθεση εξαφάνισης έχει ασχοληθεί και η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Η εκπομπή έφερε στην επιφάνεια πολλά στοιχεία.

Η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια Εισαγγελέα. Το αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται εξελίξεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου