ΤΟΠΙΚΑ

Προτάσεις για το Πασχαλινό τραπέζι

προτάσεις-για-το-πασχαλινό-τραπέζι-501268

Κομβικό σημείο αποτελεί για τον γνωστό επαγγελματία Κωνσταντίνο Μυλωνά η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή, ενώ προτρέπει τους Βολιώτες να στηρίζουν τα τοπικά κρεοπωλεία. Ο επιτυχημένος επαγγελματίας, ο οποίος συνεχίζει και διευρύνει τη δραστηριότητα που ξεκίνησε ο πατέρας του, Φιλήμων Μυλωνάς το 1962, υιοθετεί καινοτόμες πρωτοβουλίες, που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς σε κρέας και κρεατοσκευάσματα, κάνοντας εύστοχες κινήσεις.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ο βραβευμένος κρεοπώλης, ο οποίος συνεργάζεται απευθείας με ντόπιους κτηνοτρόφους, υπογραμμίζει ότι το κέρδος που προκύπτει από την έλλειψη μεσάζοντα, μεταφέρεται στις τιμές των κρεάτων προς όφελος του καταναλωτικού κοινού.

Για το πασχαλιάτικο τραπέζι προτείνει τον καθιερωμένο οβελία, αρνάκι ή κατσικάκι στη σούβλα, κοκορέτσι, καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων, που περιλαμβάνουν φρυγαδέλια, γαρδουμπάκια, αρνί γεμιστό, χοιρινή μπριζόλα γεμιστή ή πανσέτα γεμιστή και πολλές ακόμη λιχουδιές που φέρουν την ποιοτική σφραγίδα «Μυλωνάς». Τα κρεατοσκευάσματα που προτείνει το κρεοπωλείο «Μυλωνάς» παρασκευάζονται με παραδοσιακές συνταγές, στις οποίες ενσωματώνονται σύγχρονες πινελιές, προκειμένου να καλύπτονται οι καθημερινές διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών. Επίσης φέτος πρωτοπορεί και πάλι, εισάγοντας το δημιουργικό κρεατοσκεύασμα, το οποίο ξεπερνάει το κλασικό σε τέχνη και εμφάνιση που εντυπωσιάζει. Οι νέες προτάσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τούρτες κρέατος, κρουασάν από κρέας και πολλά ακόμη.

Το στοιχείο που προσελκύει κατά βάση το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού είναι «η ποιότητα, διότι ο κόσμος θέλει να προμηθεύεται ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του και παράλληλα δίνει σημασία στην τιμή», υπογραμμίζει ο κ. Μυλωνάς, ο οποίος εξηγεί ότι το κρέας έρχεται κατευθείαν από τον ντόπιο παραγωγό στο κρεοπωλείο που διατηρεί, προς όφελος του καταναλωτή.

Δίνοντας το στίγμα της πασχαλινής αγοράς, ο κ. Μυλωνάς επισημαίνει ότι υπάρχει επάρκεια κρεάτων, οι καταναλωτές έδειξαν από νωρίς ενδιαφέρον για τον πασχαλινό οβελία, υπάρχει μεγάλη ποσότητα από αρνιά στη αγορά και οι τιμές αναμένεται να κυμανθούν στα περσινά επίπεδα.

Ο ίδιος έχει αποσπάσει βραβεία ποιότητας για δέκα κρεατοσκευάσματα σε μεγάλο πανελλήνιο διαγωνισμό που διεξήχθη πέρυσι στην Αθήνα, με τη συμμετοχή μεγάλων βιομηχανιών της Ελλάδας και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, απέσπασε χρυσό βραβείο για τον χοιρινό γύρο, το χοιρινό σουβλάκι, το χοιρινό μπέικον, το μοσχαρίσιο μπέργκερ και το παραδοσιακό λουκάνικο του Πηλίου.

Τη δεύτερη θέση, αντίστοιχα, με το λουκάνικο με ελαιόλαδο και ρίγανη, το χοιρομέρι με μουστάρδα και τον καβουρμά και το τρίτο βραβείο για τον γύρο κοτόπουλο και το σαλάμι μπύρας, που παρασκευάζονται με μεράκι και φροντίδα στην επιχείρησή του.

Ο δραστήριος επαγγελματίας, ο οποίος έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στο καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, υιοθετεί τα υψηλά ποιοτικά στάνταρντς που θέσπισε ο πατέρας του στην επιχείρησή του. Η συμβουλή που απευθύνει στους καταναλωτές, είναι «να προτιμούν το κρεοπωλείο της γειτονιάς τους και γενικά καταστήματα με πορεία ετών, με τα οποία υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και ποιοτικές προδιαγραφές». Το κρεοπωλείο «Μυλωνάς» βρίσκεται στην οδό Κ. Καρτάλη 225 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421047450.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου