ΤΟΠΙΚΑ

Υπέροχος γλυκός κόσμος

υπέροχος-γλυκός-κόσμος-502504

Ενας υπέροχος γλυκός κόσμος με προτάσεις υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών ξεδιπλώνεται στις προθήκες του Ζαχαροπλαστείου «Στεργιάδης» που γιορτάζει φέτος τα 14α γενέθλιά του. Θεσπέσιες μυρωδιές και μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων συνθέτουν το δημιουργικό προφίλ του ζαχαροπλαστείου, που διαθέτει πολλούς ένθερμους φίλους.

Ενόψει Πάσχα βρίσκονται στο προσκήνιο εντυπωσιακά αυγά σε μεγάλη ποικιλία, αφράτα γευστικά τσουρέκια, δροσερές τάρτες γαρνιρισμένες με φρούτα εποχής, τούρτες, πάστες, γλυκίσματα, που πλαισιώνουν γευστικά κάθε ώρα της μέρας, γιορτινή ή καθημερινή.

Ποικιλία γλυκών δημιουργιών στο ζαχαροπλαστείο

Απόλυτοι πρωταγωνιστές το εκμέκ κανταΐφι, η σπεσιαλιτέ του καταστήματος, τα μπράουνις, η πορτοκαλόπιτα, που ταιριάζουν απόλυτα με το παγωτό, δημιουργώντας έναν ακαταμάχητο συνδυασμό, οι τούρτες παγωτού, και δεκάδες ακόμη γλυκές δημιουργίες. Ονειρεμένη γευστική εμπειρία είναι και το υπέροχο παρφέ παγωτό σε δύο γεύσεις, βανίλια με αμύγδαλο και σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

Η συνταγή της επιτυχίας βρίσκεται στις γλυκές γεύσεις που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι, τις ποιοτικές πρώτες ύλες και την, αναλογικά, πολύ καλή τιμή. Γνώστης των μυστικών του γλυκού από μικρή ηλικία, ο Παναγιώτης Στεργιάδης, μαθήτευσε από τα 13 του χρόνια στο εργαστήρι του θείου του, σπούδασε ζαχαροπλαστική στη Σχολή του ΟΑΕΔ στην Αθήνα, ενώ σήμερα, παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, διδάσκει ζαχαροπλαστική στο Κρατικό ΙΕΚ που βρίσκεται στο Φυτόκο.

Πάγια αρχή του Παναγιώτη και της Κωνσταντίνας Στεργιάδη είναι η φιλική εξυπηρέτηση του πελάτη και όπως αναφέρει η κ. Στεργιάδη στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Χαιρόμαστε να βλέπουμε τους πελάτες μας, οπότε τους εξυπηρετούμε με χαμόγελο και αγάπη και τους ευχαριστούμε διότι μας προτιμούν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κάνουμε κάτι πρωτότυπο, όμορφο, για να ευχαριστήσουμε μικρούς και μεγάλους, κάνοντας πιο γλυκιά κάθε τους στιγμή». Το ζαχαροπλαστείο «Στεργιάδης» βρίσκεται στην οδό Αναλήψεως 146 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421058585.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου