ΤΟΠΙΚΑ

Επιτέλους εκκίνηση και στο περιφερειακό

επιτέλους-εκκίνηση-και-στο-περιφερει-851206

Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων όπως όλες οι ομάδες έτσι και οι σύλλογοι του περιφερειακού πρωταθλήματος ρίχνονται στην μάχη την Κυριακή του Θωμά για την 25η αγωνιστική που είχε προγραμματισθεί αρχικά για την 1η Απριλίου.
Ο Εθνικός Ολυμπιακός μετά την νίκη επί του Βελουχίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Ρήγας μετά την νίκη επί της Νίκαιας φιλοξενείται στο Βελούχι, ενώ τέλος ο Αστέρας μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης κοντράρεται με τον Ταυρωπό Καρδίτσας στο Ριζόμυλο.

Ο Εθνικός Ολυμπιακός
Ο Εθνικός Ολυμπιακός μετά από σειρά φιλικών παιχνιδιών κόντρα σε Λεχώνια και Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας με την πρόθεση να κάνει το τρία στα τρία στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα στο Βελούχι εντός έδρας με 2-0 και κόντρα στην ΑΕ του Δήμου Νίκαιας με το ίδιο σκορ αλλά εκτός έδρας. Πλέον επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Απόλλωνας που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις του υποβιβασμού, παραμένει όμως πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος. Στους απόντες για τον κυριακάτικο αγώνα λογίζονται οι Τζορμπατζής και Μπέκος, με τον πρώτο να εκτίει και την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ ο δεύτερος έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του ξεκινώντας και πάλι προπονήσεις, αλλά είναι πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά στον τραυματισμό του Γιαννακόπουλου στα πλευρά, αυτός δεν επιβεβαίωσε τις αρχικές φοβίες για κάταγμα και έτσι στον παίκτη συστήθηκε από τον γιατρό ξεκούραση ως και την Πέμπτη. Οι ερυθρόλευκοι επανήλθαν στις προπονήσεις και πάλι την Δεύτερη μέρα του Πάσχα, ενώ υπάρχει η σκέψη να τους δοθεί ρεπό για σήμερα.

Ο Ρήγας Φεραίος
Στο Καρπενήσι με το Βελούχι θα αναμετρηθεί ο Ρήγας Φεραίος που θα επιδιώξει με την σειρά του να κερδίσει την 14η ομάδα του ομίλου, όπως έκανε και ο Εθνικός Ολυμπιακός την τελευταία αγωνιστική στις 28/03.
Οι κυανόλευκοι, έχοντας ως γνώμονα τις δυσκολίες της έδρας αλλά με πίστη και αισιοδοξία βάσει και της απόδοσης στο ματς με την Νίκαια στο Βελεστίνο, αποσκοπούν στο διπλό δίχως να τους φοβίζει τίποτα άλλο απέναντι σε μια ομάδα που θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την σωτηρία της. Στα θετικά η επαναδραστηριοποίηση του Καραπλιάγκου που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Νίκαια στο Βελεστίνο, αλλά ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ επιστρέφει και ο Λυρίτσης. Στην διάθεση του Λάκη Μπακάλη όμως δεν θα βρίσκονται οι Λάτος, Αρσένος και Τάσσος με τον τελευταίο να μένει εκτός για τουλάχιστον ένα εξάμηνο.

Ο Αστέρας Ριζομύλου
Τον Ταυρωπό Καρδίτσας θα υποδεχθεί την Κυριακή στο Ριζόμυλο ο Αστέρας. Απόντες
από την ομάδα του Αστέρα θα είναι οι Καρανικολάου που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ από επτά κάρτες αντίστοιχα συμπλήρωσαν και οι Ναλπάντης-Οικονόμου, έτσι ώστε θα απουσιάσουν για δυο συνεχόμενα παιχνίδια. Εκτός όμως από τα προβλήματα των τιμωριών στον Αστέρα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα των τραυματισμών με τους Καλόγηρο , Τανάγια, Γουλιώτη αλλά και Πλασταρά να μην μπορούν να παραστούν στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο τεχνικός όμως του Αστέρα έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά σε αγώνα που ο Ταυρωπός καίγεται για τους βαθμούς της σωτηρίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου