ΤΟΠΙΚΑ

Θεσμός καθίσταται το Βολιώτικο παζάρι, με περισσότερες από 62 συμμετοχές

θεσμός-καθίσταται-το-βολιώτικο-παζάρ-510407

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για το Βολιώτικο παζάρι, το οποίο τείνει να αποτελέσει θεσμό, ενώ ήδη ξεπερνούν τις 62 οι συμμετοχές στη δεύτερη διοργάνωση, που ξεκίνησε προχθές και συνεχίστηκε χθες Κυριακή στον ισόγειο χώρο του Γηροκομείου, στη συμβολή των οδών Κοραή και Ιάσονος.

Συμμετέχοντες από τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή μέχρι την Αθήνα έχουν αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και δηλώνουν αποφασισμένοι να τη στηρίξουν.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου, που έχει ως στόχο να την καθιερώσει, σημειωτέον, το πρώτο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό παζάρι, όπου ο καθένας μπορεί να πουλήσει για δικό του όφελος ή να αγοράσει διάφορα αντικείμενα, καθώς και να παρακολουθήσει μουσικά και χορευτικά δρώμενα.

Στο Βολιώτικο παζάρι διατίθονται προς πώληση βιβλία, διακοσμητικά αντικείμενα, συλλογές, αντίκες, δίσκοι βινυλίου αλλά και παιχνίδια, όλα σε καλή κατάσταση, ενώ όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Αγγελική Ιωαννίτη, «στόχος μας είναι να γίνει ευρύτερα γνωστή η συγκεκριμένη πρωτοβουλία και να εδραιωθεί σε σταθερή βάση, προκειμένου να πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάθε μήνα αν είναι δυνατόν».

Στο μεταξύ, έχει ήδη υποβληθεί αίτημα στο Γηροκομείο για παραχώρηση της ίδιας αίθουσας και τον επόμενο μήνα, προκειμένου να επαναληφθεί η ίδια προσπάθεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου