ΤΟΠΙΚΑ

Παρεμβάσεις των Συνδικάτων Μετάλλου και Χάρτου σε ΟΑΕΔ και ΣΕΒ

παρεμβάσεις-των-συνδικάτων-μετάλλου-517894

Το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί, αγωνιστική παρέμβαση στα γραφεία του ΟΑΕΔ, διεκδικώντας την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των άνεργων μεταλλεργατών μπροστά στο Πάσχα, καθώς και επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους στα 600 ευρώ για όλη την περίοδο της ανεργίας τους.

Επίσης το Συνδικάτο Μετάλλου, καθώς και τα Συνδικάτα Τύπου και Χάρτου και Τροφίμων-Ποτών Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιήσουν την ίδια μέρα παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΕΒ στις 12.00 το πρωί, διεκδικώντας όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση «Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, απέναντι στα μέτρα και τα αντίμετρα της Κυβέρνησης, τις «βέλτιστες πρακτικές της ΕΕ» που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις και τις επιταγές των βιομηχάνων σε όλους τους κλάδους και χώρους δουλειάς».

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και άνεργους να συμμετέχουν στις αγωνιστικές παρεμβάσεις των ταξικών σωματείων, υψώνοντας αγωνιστικό τείχος στην ενορχηστρωμένη αντιλαϊκή επίθεση που έχουν εξαπολύσει στις ζωές Κυβέρνηση-Κεφάλαιο και ΕΕ», καταλήγει η ανακοίνωση των συνδικάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου