ΤΟΠΙΚΑ

Λαχτάρισαν 30 επιβάτες του ΚΤΕΛ Μαγνησίας

λαχτάρισαν-30-επιβάτες-του-κτελ-μαγνησί-473135

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου των ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Μαγνησίας που αναχώρησαν με το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Βόλο για Αθήνα.

Το δρομολόγιο ξεκίνησε στις 5 το πρωί με 30 περίπου επιβάτες. Λίγο έξω από τη Μαλακάσα το μπροστινό λάστιχο έσκασε, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να ακολουθήσει τρελή πορεία, έως ότου ο οδηγός του καταφέρει τελικά να το ακινητοποιήσει.

Το λεωφορείο βγήκε από την πορεία του δεξιά της εθνικής οδού και από το απότομο φρενάρισμα, όπως περιέγραφε έντρομη μία από τους επιβάτες στον «Τ», οι περισσότεροι έφυγαν από τις θέσεις τους.

Η εκτίναξη των επιβατών από τα καθίσματά τους είχε ως αποτέλεσμα δύο γυναίκες να τραυματιστούν, ευτυχώς επιπόλαια, η μία στο κεφάλι και η δεύτερη στο γόνατο.

Κατατρομαγμένοι οι επιβάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους λαχτάρισαν ακόμη περισσότερο καθώς το απότομο φρενάρισμα τους έπιασε στον ύπνο, αποβιβάστηκαν άρον-άρον από το λεωφορείο.

Ο οδηγός ειδοποίησε άμεσα για το συμβάν και από την Αθήνα ξεκίνησε λεωφορείο για να παραλάβει τους επιβάτες. Έως ότου φτάσει στο σημείο όμως ο οδηγός είχε αντικαταστήσει το σκασμένο λάστιχο και το λεωφορείο ήταν και πάλι έτοιμο να αναχωρήσει.

Το δρομολόγιο ολοκληρώθηκε με μία ώρα περίπου καθυστέρησης και οι 30 επιβάτες έφτασαν στον προορισμό τους αντί στις 9 στις 10:10 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου