ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκαν εθελοντές από τους ΑΧΕΠΑΝΣ

τιμήθηκαν-εθελοντές-από-τους-αχεπανσ-518775

Τιμής ένεκεν αφιερωμένη σε τρεις υπέρμαχους του εθελοντισμού, οι οποίοι αναπτύσσουν σημαντική δράση, ήταν η εκδήλωση των μελών του τοπικού τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ – 13 «Αργοναύτες», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο ξενοδοχείο Παρκ. Οι ΑΧΕΠΑΝΣ βράβευσαν τους: Νίκο Πατέλη, ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, Πάνο Γαβαλά και Πόπη Τραγή για τη σημαντική εθελοντική τους προσφορά.

Η προχθεσινή βράβευση ήταν η απόδοση της οφειλόμενης τιμής και ευγνωμοσύνης στους τρεις τιμηθέντες, οι οποίοι έχουν κάνει τρόπο ζωής τον εθελοντισμό και συνέδραμαν με μεγάλη προθυμία, πρόσφατη δράση του τοπικού τμήματος των ΑΧΕΠΑΝΣ, που περιελάμβανε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε αστέγους και απόρους της περιοχής μας.

Το βραβείο στο Νίκο Πατέλη επέδωσε ο Απόστολος Οντόπουλος, αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος, στην Πόπη Τραγή ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος Δημήτρης Παταβάλης και στον Πέτρο Γαβαλά, ο οποίος ορκίστηκε ως μέλος της οργάνωσης, ο πρώην κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος, Τάσος Μαστρογιάννης.

Ο Απόστολος Οντόπουλος βράβευσε τον Νίκο Πατέλη, ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ

Οι τρείς τιμηθέντες αναπτύσσουν μεγάλη δραστηριότητα στον Ερυθρό Σταυρό, στην Κουζίνα Αλληλεγγύης, στη διαδικτυακή «Λέσχη Εθελοντών» και σε άλλες ομάδες, και πρωτοβουλίες που προάγουν την προσφορά στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

«Βραβεύσαμε τρεις ευαισθητοποιημένους Βολιώτες για την προσφορά τους στην πόλη, για την εθελοντική τους προσφορά γενικότερα στην κοινωνία, για τις κοινωνικές τους δράσεις οι οποίες συνάδουν με τους σκοπούς της Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ. Άλλωστε, είναι στη φιλοσοφία της Οργάνωσης, γενικότερα, η προσφορά και το έχουμε αποδείξει με τις δωρεές που έχουμε κάνει κατά καιρούς», όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Απόστολος Οντόπουλος.

Με δωρεές των ΑΧΕΠΑΝΣ δημιουργήθηκαν, σημειωτέον, το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, ο Ευαγγελισμός στην Αθήνα, 141 Κέντρα Υγείας σε όλη την Ελλάδα, ενώ σημαντική είναι η βοήθεια που έχει δοθεί και στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας, βοήθεια η οποία μεταφράζεται σε δωρεές ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου