ΤΟΠΙΚΑ

Στροφή θανάτου για 20χρονο παλικάρι

στροφή-θανάτου-για-20χρονο-παλικάρι-493170

Η ανέμελη βόλτα με δίκυκλο δύο 20χρονων φίλων διακόπηκε με τον πιο τραγικό τρόπο. Σταμάτησε ξαφνικά δίπλα στις ρόδες φορτηγού, παρασύροντας τον έναν στο θάνατο. Τα δύο παιδιά δεν πρόλαβαν να φτάσουν στον προορισμό τους, στην παραλία της Αφήσσου, όπου τους περίμεναν για μπάνιο τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τους.

Σε στροφή πριν από τη διασταύρωση της Αφήσσου ο θάνατος παραμόνευε… Το δίκυκλο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Τμήμα Τροχαίας, με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό που κατευθυνόταν προς Βόλο.

Κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν διευκρινίστηκαν από την Τροχαία, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στις 4:45 το απόγευμα. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 20χρονος οδηγός του δικύκλου, Χρύσανθος Παν. Αργυρός, από την Αγριά, τραυματίστηκε θανάσιμα. Έχασε ακαριαία τη ζωή του στην άσφαλτο, μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια του συνομήλικου φίλου του, συνεπιβάτη του δικύκλου.

Ένας ακόμη νέος έπεσε θύμα στον πόλεμο της ασφάλτου. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει, να βοηθήσει τον 20χρονο, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.

Σπάραζε απαρηγόρητα ο φίλος του, χτυπούσε το κεφάλι του ο 42χρονος οδηγός του ΙΧ φορτηγού, κάτοικος Νοεχωρίου, για το ξαφνικό κακό.

Οι δύο νεαροί είχαν πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναχωρήσει από το Σουτραλί. Εκεί ξεκίνησαν το μπάνιο τους μαζί με οικογενειακούς φίλους του άτυχου Χρύσανθου.

Αποφάσισαν να πάρουν το μηχανάκι και να μεταβούν στην παραλία της Αφήσσου, όπου τους περίμεναν φίλοι τους. Το γέλιο τους σταμάτησε… Λίγα μόλις μέτρα πριν φτάσουν στον προορισμό τους το καλοκαιρινό μπάνιο χάθηκε μέσα στο θρήνο και τον οδυρμό.

Τα δύο οχήματα, κινούμενα σε αντίθετη κατεύθυνση, συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο 23ο χιλιόμετρο του κάτω κλάδου της εθνικής οδού Βόλου-Τσαγκαράδας.

Σύμφωνα με την Τροχαία ο 20χρονος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, που ίσως να ήταν σωτήριο για τη ζωή του, καθώς δεν θα είχε υποστεί σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά χτυπήματα, στα οποία υπέκυψε ακαριαία.

Ο συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Στον τόπο του τραγικού συμβάντος έφτασαν άμεσα περιπολικό της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το άψυχο σώμα του νεαρού.

Ο 20χρονος μόλις είχε πάρει το απολυτήριο του στρατού και είχε πιάσει δουλειά σε εργοστάσιο. Ανείπωτος πόνος στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου έσπευσαν συγγενείς και φίλοι του νεαρού, τους οποίους δεν πρόλαβε να συναντήσει…

Το ευγενικό και χαμογελαστό του πρόσωπο θα αποχαιρετίσουν σήμερα για τελευταία φορά στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς στις 12 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου