ΤΟΠΙΚΑ

Αποκαθίστανται ζημιές σε φωτεινή σηματοδότηση και ηλεκτροφωτισμό

αποκαθίστανται-ζημιές-σε-φωτεινή-σημ-524984

Το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Τεχνικής Υπηρεσία του Δήμου Βόλου καθημερινά προβαίνει σε αποκαταστάσεις ζημιών που σημειώνονται στα ηλεκτρολογικά δίκτυα του Δήμου και μάλιστα και εκτός ωραρίου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επείγουσες και πιεστικές ανάγκες.

Τέτοιου είδους αποκαταστάσεις είναι και οι επισκευές που έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε υπόγεια δίκτυα όπου διαπιστώθηκε βλάβη, στην οδό Καραμπατζάκη, στο πάρκο της Δορυλαίου, στην οδό Ανθ. Γαζή, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & Δημητριάδος, στο Κουφόβουνο, όπως επίσης και στο πάρκο Αναύρου όπου εκτός των άλλων έγινε και ρευματοδότηση και σύνδεση φωτιστικών. Αντικαταστάθηκαν λάμπες και επισκευάστηκαν ζημιές στις Ενότητες Αρτέμιδας και Αγριάς καθώς και στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Αγχιάλου.

Παράλληλα το συνεργείο της Φωτεινής Σηματοδότησης τις τελευταίες δύο εβδομάδες προχώρησε σε επισκευές των κόμβων Ορμινίου – Θερμοπυλών, Μαιάνδρου – Λ. Ειρήνης, επιδιόρθωση του βραχυκυκλώματος που προέκυψε από την βροχόπτωση στην κόμβο Μελισσατίκων, καθώς και σε αντικατάσταση λαμπών και τροφοδοτικών σε φωτεινούς σηματοδότες.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θανάσης Σταυρίδης, τόνισε ότι «αυτή η λειτουργία των συνεργείων εκτός ωραρίου είναι σημαντική για το Δήμο, γιατί είναι προφανές ότι οι ζημίες δεν μπορούν όλες να επισκευαστούν άμεσα. Ιδιαίτερα στον τομέα της ηλεκτροδότησης οι ζημιές είναι πολλές και έκτακτες. Τα συνεργεία μας καταβάλλουν προσπάθεια και τις περισσότερες φορές επιλύουν άμεσα τα ζητήματα που προκύπτουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου