ΤΟΠΙΚΑ

Βαριά τραυματίας 68χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ.– δικύκλου

βαριά-τραυματίας-68χρονος-μετά-από-σφοδ-531260

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λαρίσης μετά από σύγκρουση Ι. Χ. αυτοκινήτου με δίκυκλο. 68χρονος Βολιώτης ανασυρόταν βαριά τραυματισμένος από το οδόστρωμα γύρω στις 5.30 το απόγευμα από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η Τροχαία λάμβανε καταθέσεις προκειμένου να διαπιστώσει τι συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη στα 200 περίπου μέτρα πριν από τον κόμβο Βερτζίνη στο ρεύμα προς Βόλο, όπου αυτοκίνητο μάρκας Citroen δίκυκλο συγκρούστηκε με δίκυκλο, με αποτέλεσμα ο 68χρονος οδηγός του να εκσφενδονιστεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Για αρκετή ώρα μετά η Τροχαία είχε αποκλείσει κυκλοφοριακά το σημείο και συνέλεγε στοιχεία. Το μηχανάκι ήταν στραπατσαρισμένο στο αριστερό μέρος της λωρίδας. Στο οδόστρωμα υπήρχαν εμφανή σημεία από το σύρσιμο του στην άσφαλτο.

Το αυτοκίνητο είχε επίσης μεγάλες υλικές ζημιές στο μπροστινό του μέρος, ενώ το παρμπρίζ του ήταν θρυμματισμένο. Σε σημείο ανάμεσα στα δύο οχήματα υπήρχαν αίματα. Στην άκρη του δρόμου παρέμεναν διάσπαρτα τα προσωπικά αντικείμενα του οδηγού.

Ο 68χρονος οδηγός του δικύκλου φαίνεται ότι λίγο πριν το ατύχημα μάζευε χόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σταματημένο το δίκυκλό του στην άκρη του οδοστρώματος όταν αποφάσισε να το θέσει σε κίνηση. Καθώς απομακρυνόταν από το σημείο, μετά από λίγη ώρα άγνωστο για ποιο λόγο συνέβη η σφοδρή σύγκρουση.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος παρέμεινε στο σημείο και παρείχε βοήθεια. Έδινε πληροφορίες στους αστυνομικούς της Τροχαίας, η οποία συνέχιζε έως αργά το απόγευμα τη λήψη καταθέσεων.

Ο 68χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Αχιλλοπούλειου όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τραυματιστεί σοβαρά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου