ΤΟΠΙΚΑ

Στο Αυτόφωρο 53χρονος για παράσυρση και εγκατάλειψη ποδηλάτη στα Καλά Νερά

στο-αυτόφωρο-53χρονος-για-παράσυρση-και-531829

Εξιχνιάστηκε προχθές από την Τροχαία Βόλου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών, η παράσυρση 56χρονου ποδηλάτη από φορτηγό αυτοκίνητο και η εγκατάλειψή του στα Καλά Νερά.

Δράστης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είναι 53χρονος Βολιώτης, κάτοικος χωριού Πηλίου, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου την εμπλοκή του στο ατύχημα.

Οι αστυνομικοί, δυο ώρες μετά την πρόκληση του ατυχήματος, είχαν φτάσει στα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού του μικρού φορτηγού που προκάλεσε το ατύχημα, και τον εντόπισαν στο σπίτι του.

Ο 53χρονος προσήχθη, ενώ σε μέτρηση αλκόλ που έγινε, βρέθηκε να έχει 0,72 mg/l εκπνεόμενου αέρα στην πρώτη μέτρηση και 0,62 mg/l εκπνεόμενου αέρα στη δεύτερη.

Με εντολή εισαγγελέα κρατήθηκε, και χθες το πρωί οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου έλαβε τριήμερη προθεσμία με άρση της κράτησής του.

Στο μεταξύ, ο ποδηλάτης συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, και ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμπνέει κίνδυνο.

Η παράσυρσή του συνέβη γύρω στις 5 προχθές το απόγευμα στο 18ο χλμ της επαρχιακής οδού Βόλου – Τσαγκαράδας, στον κάτω κλάδο στο ύψος των Καλών Νερών, στο ρεύμα προς Βόλο.

Ι.Χ. μικρό φορτηγό -όπως προέκυψε- παρέσυρε τον 56χρονο, που προπορευόταν στο ρεύμα με το ποδήλατό του, και στη συνέχεια ο οδηγός του Ι.Χ. δε σταμάτησε να παρέχει βοήθεια, αλλά συνέχισε την πορεία του και αναζήτησε καταφύγιο στο σπίτι.

Η έρευνα της Τροχαίας Βόλου συνεχίζεται.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου