ΤΟΠΙΚΑ

Τριάντα ένας σπουδαστές ΤΕΙ θα προσληφθούν στη ΔΕΥΑΜΒ

τριάντα-ένας-σπουδαστές-τει-θα-προσλη-532196

Τριάντα ένας ασκούμενοι σπουδαστές ΤΕΙ διαφόρων ειδικοτήτων πρόκειται να ενισχύσουν τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για σπουδαστές που θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην επιχείρηση, η οποία θα επιχορηγηθεί το 50% των ημερομισθίων που θα καταβάλλει για την απασχόλησή τους.

Η απασχόληση των σπουδαστών εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της επιχείρησης για τη σύναψη ειδικών συμβάσεων.

Οι θέσεις αφορούν στις εξής ειδικότητες: τρεις σπουδαστές ΤΕΙ Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ή παρεμφερούς, τρεις σπουδαστές ΤΕΙ Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ή παρεμφερούς, δύο σπουδαστές ΤΕΙ Τμήματος Βιοχημείας ή παρεμφερούς, τέσσερεις σπουδαστές ΤΕΙ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, πέντε σπουδαστές ΤΕΙ Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών, δύο σπουδαστές ΤΕΙ Τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων, τέσσερεις σπουδαστές ΤΕΙ Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, τρεις σπουδαστές ΤΕΙ Τμήματος Μηχανολογίας, δύο σπουδαστές ΤΕΙ Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, έναν σπουδαστή ΤΕΙ Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και Αντιρύπανσης, έναν σπουδαστή ΤΕΙ Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης ή παρεμφερούς και έναν σπουδαστή ΤΕΙ Τμήματος Ηλεκτρονικών.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Άρης Σαββάκης, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση και προς φοιτητές των ΑΕΙ. «Οι πόρτες της ΔΕΥΑΜΒ είναι ανοιχτές και για τους φοιτητές των ΑΕΙ όλων των ειδικοτήτων που θέλουν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση και να λάβουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε μια μεγάλη επιχείρηση», ανέφερε ο κ. Σαββάκης.

Αγοράζει οχήματα

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι όροι διενέργειας διαγωνισμού προϋπολογισμού 148.000 ευρώ για την προμήθεια οχημάτων για τις ανάγκες της ΔΕΥΑΜΒ. Η προμήθεια αφορά σε πέντε φορτηγά ανοιχτού και κλειστού τύπου και σε δύο επιβατικά.

Εξάλλου, αποφασίστηκε η διενέργεια διαγωνισμού 291.000 ευρώ για την παραγωγή, διαχείριση και επίδοση λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς και η διενέργεια διαγωνισμού για τη λήψη των ενδείξεων υδρομέτρων προϋπολογισμού 160.000 ευρώ. Στις δύο τελευταίες αποφάσεις που δίνονται σε ιδιώτες την τελευταία τουλάχιστον τριετία λόγω έλλειψης προσωπικού, μειοψήφησε ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης Μαργαρίτης Πατσιαντάς, υπογραμμίζοντας ότι η έλλειψη προσωπικού είναι αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται στη χώρα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου