ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ από την αυτοκτονία 53χρονου δασκάλου

σοκ-από-την-αυτοκτονία-53χρονου-δασκάλο-851206

Σφαγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του βρέθηκε χθες το απόγευμα 53χρονος δάσκαλος από το Βόλο. Ο αυτόχειρας κλειδώθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματός του, στην οδό Μεταμορφώσεως, χθες το μεσημέρι και ενώ η σύζυγος και η κόρη του βρίσκονταν στο σπίτι. Με ένα μαχαίρι προκάλεσε σοβαρά τραύματα, τα οποία στάθηκαν μοιραία για τη ζωή του.
 
Ο φρικτός τρόπος με τον οποίο ο διευθυντής σχολικής μονάδας στη Ν. Ιωνία επέλεξε να θέσει τέλος στη ζωή του προκάλεσε σοκ. Αστυνομικοί, πυροσβέστες και πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο διαμέρισμα δεν μπορούσαν να πιστέψουν ό,τι έβλεπαν.
 
Πνιγμένος στο αίμα από τον αυτοτραυματισμό του με μαχαίρι, ο 53χρονος εκπαιδευτικός ψυχορραγούσε. Πριν τις 5.30 το απόγευμα κατευθύνθηκε στο μπάνιο του σπιτιού και κλειδώθηκε. Η αργοπορία να εξέλθει ανησύχησε τη σύζυγό του, που άρχισε να χτυπάει την πόρτα. Με εξασθενημένη φωνή ζήτησε από τη γυναίκα του να πάρει την κόρη τους και να φύγουν από το σπίτι.
Στις επίμονες εκκλήσεις της να ανοίξει την πόρτα δεν βρήκε ανταπόκριση, μέχρι τη στιγμή που κοιτώντας από την κλειδαρότρυπα είδε τη λίμνη αίματος…
 
Άμεσα έσπευσαν στο διαμέρισμα αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, οι οποίοι χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα του μπάνιου.
 
Ο 53χρονος Σ.Μ. μεταφέρθηκε εν ζωή στο Νοσοκομείο Βόλου. Όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε αργότερα.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία προκάλεσε πέντε τραύματα στη θωρακική χώρα και στο λαιμό με μαχαίρι μήκους λεπίδας 20 εκατοστών.
 
Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που ενεργεί προανάκριση, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ ερευνά τους λόγους που οδήγησαν τον εκπαιδευτικό να κόψει το νήμα της ζωής με τραγικό τρόπο.
 
Το πτώμα του 53χρονου μεταφέρθηκε στη Λάρισα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου