ΤΟΠΙΚΑ

«Εχουμε την ελληνική λύση» για τη χώρα, είπε ο Κυρ. Βελόπουλος από το Βόλο

εχουμε-την-ελληνική-λύση-για-τη-χώρα-542713

Τις θέσεις του νέου κόμματος «Ελληνική Λύση» παρουσίασε χθες το απόγευμα σε εκδήλωση στο Βόλο ο πρόεδρος του νέου φορέα και δημοσιογράφος Κυριάκος Βελόπουλος.

Η κεντρική εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Volos Palace, όπου ο κ. Βελόπουλος μίλησε σε ένα πολυπληθές ακροατήριο και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην παραγωγική ανασυγκρότηση που όπως τόνισε είναι η μοναδική λύση για την έξοδο από την κρίση, την αύξηση του πλούτου από την παραγωγή, τα εθνικά θέματα και την απεμπλοκή από το άρμα της Δύσης.

Πριν την ομιλία του, ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, όπου αναφερόμενος ο κ. Κυρ. Βελόπουλος στη φυσιογνωμία του κόμματός του απάντησε πως έχει τελειώσει η ιστορία της Μεταπολίτευσης με τον άξονα Δεξιάς – Αριστεράς και ότι αυτό που μετράει είναι η πρόταση του κόμματός τους για την Ελλάδα, που όπως ισχυρίστηκε είναι η μοναδική εφαρμόσιμη. «Εχουμε ένα πρόγραμμα που αναλύεται μέσα σε 270 σελίδες, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί από την πρώτη ημέρα», σημείωσε και κατηγόρησε ότι τα άλλα κόμματα δεν έχουν προτάσεις που να βγάζουν τη χώρα από την κρίση παρά μόνο «είναι δεμένα -όπως είπε- στο άρμα της Γερμανικής Ευρώπης, και δεν νοιάζονται για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας παρά μόνο για τη δική τους πολιτική επιβίωση.

Ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος προέβλεψε σε πολιτικό επίπεδο με αφορμή την αξιολόγηση, ότι η Κυβέρνηση θα υπογράψει όλα τα νέα μέτρα και την επέκρινε ότι υποκρίνεται πως διαπραγματεύεται, ενώ στην ουσία έχει αποδεχτεί όλες τις περικοπές και τα επώδυνα μέτρα εις βάρος των πολιτών.

«Θα τα υπογράψουν όλα στα τέσσερα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός όσον αφορά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για τον οποίο όπως ανέφερε «έχει ξεπεράσει προ πολλού την Κομανέτσι», ψηφίζοντας σκληρές περικοπές και μέτρα που κάποτε αφόριζε. Οσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «επαγγελματίες ψεύδους που έχουν κάνει την πολιτική επάγγελμα και συνεχίζοντας τόνισε: «Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι έχουν αποδεχτεί όλα τα μέτρα και έχουν συμφωνήσει με τους δανειστές. «Παίζουν απλά καθυστερήσεις και υποκρίνονται ότι διαπραγματεύονται. Έχουν πει τόσα ψέματα στον ελληνικό λαό, που κάτω από άλλες συνθήκες έπρεπε να έχουν παραιτηθεί. Η εξουσία όμως είναι γλυκιά», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ. Βελόπουλος ήταν επικριτικός και για τη Νέα Δημοκρατία, δηλώνοντας ότι δεν αποτελεί λύση για τη χώρα, αφού έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και εκπροσωπεί το παλιό πολιτικό σύστημα.

Τέλος, αναφερόμενος στις πολιτικές συμμαχίες, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι το κόμμα του είναι υπέρ των συνεργασιών, αλλά ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος μεταξύ των σημερινών πολιτικών δυνάμεων, αφού όπως ανέφερε «μας χωρίζει χάσμα», ενώ σχολιάζοντας τη Χρυσή Αυγή τη χαρακτήρισε ναζιστικό κόμμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου