ΤΟΠΙΚΑ

Οι φήμες… «έκλεισαν» το παιδικό σταθμό

οι-φήμες-έκλεισαν-το-παιδικό-σταθμ-502707

Στις φήμες έμεινε, ευτυχώς, το κλείσιμο του παιδικού σταθμού Σκοπέλου τον Αύγουστο λόγω άδειας του προσωπικού! Μετά από επιστολή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο Δήμαρχο Σκοπέλου και πρόεδρο του παιδικού σταθμού Χρήστο Βασιλούδη ο τελευταίος διαβεβαίωσε για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες στο νησί ότι ο παιδικός σταθμός θα κλείσει τον Αύγουστο επειδή το προσωπικό θα πάρει άδεια.

Το γεγονός θορύβησε και ανησύχησε πολλούς από τους γονείς οι οποίοι άμεσα ζήτησαν από τον κ. Βασιλούδη να τους ενημερώσει για την αλήθεια των φημών.

Ως βασικότερο πρόβλημα που θα προκύψει οι γονείς και κηδεμόνες αναφέρουν ότι εξαιτίας των πολλών ωρών που πρέπει να ασχολούνται με τις επιχειρήσεις τους καθώς βρίσκονται σε τουριστική περιοχή και στη μέση του καλοκαιριού δεν είναι δυνατή η αφιέρωση για το χρονικό διάστημα του Αυγούστου πολλών ωρών για τη φύλαξη των μικρών παιδιών.

«Μεσούσης της οικονομικής κρίσης θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για μας να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις εργασίας μας και τις ασχολίες μας στον τομέα του τουρισμού εάν ο παιδικός σταθμός παραμείνει κλειστός», αναφέρει ο Σύλλογος στην επιστολή του.

Μάλιστα, χαρακτηρίζουν το κλείσιμο του παιδικού σταθμού ως «δημιουργία κοινωνικού προβλήματος» και ζητούν από τη διοίκηση αλλά και τους εργαζομένους στο χώρο του παιδικού σταθμού να λάβουν σοβαρά υπόψη την κατάσταση στην οποία θα περιέλθουν σε περίπτωση που ο σταθμός παύσει την λειτουργία του τελικά τον Αύγουστο.

Πάντως ο δήμαρχος Σκοπέλου ερωτηθείς διαβεβαίωσε πως ο σταθμός δε θα κλείσει. «Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε τον σταθμό απρόσκοπτα και τον Αύγουστο. Αυτός είναι ο στόχος μας», σημειώνει ο κ. Βασιλούδης και προσθέτει πως «αυτό που τόσα χρόνια ίσχυε στο νησί θα ισχύσει και φέτος και δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να αλλάξει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου