ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσία πλήθους κόσμου η κοπή της πίτας των γεωπόνων

παρουσία-πλήθους-κόσμου-η-κοπή-της-πίτ-547978

Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία εκπροσώπων πολλών φορέων, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας. Οι γεωπόνοι διασκέδασαν και γέμισαν ασφυκτικά το «Καπηλειό του Βόλου» την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.

Όπως ενημερώνει ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας, τυχεροί αποδείχθηκαν οι γεωπόνοι Αντωνίου και Λαγός από τον Αλμυρό, καθώς ο πρώτος κέρδισε το φλουρί, με δώρο διήμερη διαμονή στο «Αρχοντικό Κλείτσα στην Πορταριά», ενώ ο δεύτερος ένα στερεοφωνικό συγκρότημα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και Στεργίου Κωνσταντίνος, η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Χατζόπουλος και Γιώργος Κίτσιος, οι πρώην υφυπουργοί Ζέττα Μακρή και Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο αντιδήμαρχος Βόλου Ανδρέας Ζέρβας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάζαρος Γαϊτάνης, η πρόεδρος του ΤΕΕ Νανσυ Καπούλα, ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλίας Ιωάννης Κόνσουλας, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τίνα Κλάρα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Τσέλιος, ο πρόεδρος των ροταριανών Στυλιανός Μαραβέγιας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργύρης Κοπάνας και Δημήτρης Λουφόπουλος, ο γεωπόνος και πρώην βουλευτής Πάρις Μουτσινάς, διευθυντές υπηρεσιών του νομού και πλήθος γεωπόνων.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Λάμπρος, κινήθηκε στον άξονα της εξωστρέφειας που επιδεικνύει ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια και της άψογης συνεργασίας που έχει με όλους τους φορείς, γεγονός που απορρέει από την ανέφελη συνεργασία των μελών του Δ.Σ., κάνοντας παράλληλα μια σύντομη αναδρομή στις ενέργειες του συλλόγου την προηγούμενη χρονιά.

Χαρακτηριστικό και ενδιαφέρον είναι, όπως σημείωσε, ότι σχεδόν όλες οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου είναι ομόφωνες, ενώ οι πολλές συνεργασίες με τους φορείς αποδεικνύουν τη συνεχή και άοκνη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ..

Οι τελευταίες δράσεις του συλλόγου ήταν η εσπερίδα για τον ζεόλιθο και την ΑΟΖ, η συμμετοχή στην παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος TOPPS για την αειφόρο διαχείριση των φυτοπροστατευτικών ουσιών από το Τμήμα Γεωπονίας και η συνεργασία που προέκυψε με την Παγκύπρια Ένωση Γεωπόνων από την επίσκεψή των 50 Κυπρίων συναδέλφων στο Βόλο, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ και στις εγκαταστάσεις των παραγωγών της εξαγωγικής ομάδας γαρδένιας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου