ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει μυστήριο ο θάνατος της 58χρονης στο Βόλο

παραμένει-μυστήριο-ο-θάνατος-της-58χρον-553009

Διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων και, συγκεκριμένα, τοξικολογικών, παραγγέλθηκε για τη διαπίστωση των ακριβών συνθηκών κάτω από τις οποίες επήλθε ο πνιγμός της άτυχης 58χρονης Πολωνής, η σορός της οποίας εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Αναύρου μπροστά από τον Ίσαλο, το πρωί της Τρίτης, 14 Φεβρουαρίου 2017.

Η νεκροψία-νεκροτομή της άτυχης Πολωνής πραγματοποιήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, ενώ η κόρη της θανούσας, μέσω της πρεσβείας της Πολωνίας στην Αθήνα, ειδοποιήθηκε και ήρθε στο Βόλο.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου περιμένει την αποστολή των στοιχείων για το κλείσιμο του φακέλου της υπόθεσης. Η άτυχη 58χρονη βρέθηκε νεκρή πρωινές ώρες από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, οι οποίοι κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Προανακριτικά διαπιστώθηκε ότι η 58χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Αχιλλοπούλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της 58χρονης δεν έφερε κάποιο εξωτερικό τραύμα, όμως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα φορούσε κανονικά τα ρούχα της, αν και βρισκόταν στη θάλασσα.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ερευνά τι ακριβώς μπορεί να συνέβη στην άτυχη γυναίκα ενώ εκείνη βρισκόταν στον Άναυρο. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, η 58χρονη έμενε με φίλη της στο κέντρο του Βόλου.

Η άτυχη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της τη Δευτέρα το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαινόταν ότι ήταν καλά και δεν έδειχνε να την απασχολεί κάποιο πρόβλημα. Εκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου