ΤΟΠΙΚΑ

Μειωμένο ενδιαφέρον εργαζομένων του Δήμου Βόλου για εμβολιασμό κατά του τετάνου

μειωμένο-ενδιαφέρον-εργαζομένων-του-553455

Με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Καθαριότητας γίνεται εκ νέου ενημέρωση προς τους εργαζομένους του Δήμου Βόλου, που δήλωσαν ενδιαφέρον για τον εμβολιασμό τους κατά του τετάνου, ότι ο αντιτετανικός εμβολιασμός των εργαζομένων του Δήμου εξακολουθεί να πραγματοποιείται στο ΔΙΑΥΛΟ, στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βόλου.

Σύμφωνα με έγγραφο του ιατρού εργασίας του Δήμου Βόλου μέχρι την 15/02/2017 είχαν προσέλθει συνολικά 60 εργαζόμενοι από τους 270, που δήλωσαν, ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν και με βάση τον αριθμό αυτό έγινε η απαραίτητη προμήθεια.

«Παρατηρείται συνεπώς μεγάλη καθυστέρηση στην ομαλή διενέργεια του προγράμματος εμβολιασμών, λόγω μειωμένης προσέλευσης, παρά την εκδήλωση ενδιαφέροντος με αποτέλεσμα τη συνολική καθυστέρηση του προγράμματος εμβολιασμών του Δήμου Βόλου», σημειώνεται από την αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Βιολέττα Καντόλα.

Για ραντεβού ισχύει το ίδιο τηλέφωνο, δηλαδή το 2421034121. Από τη Διεύθυνση Καθαριότητας, παρακαλούνται οι εργαζόμενοι για τη συνεργασία τους στην διαφύλαξη των ζητημάτων που άπτονται της δικής τους υγείας και ασφάλειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου