ΤΟΠΙΚΑ

«Let΄s Do It Greece!» στις παραλίες της Τσαγκαράδας

let΄s-do-it-greece-στις-παραλίες-της-τσαγκαράδας-553569

Το 2012, μια παρέα φίλων οραματίστηκε να ενώσει ολόκληρη τη χώρα με ένα φιλόδοξο όραμα για το περιβάλλον. Στο πέρασμα των τελευταίων 5 χρόνων, χιλιάδες εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε ένα ετήσιο ραντεβού για το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έτσι γεννήθηκε η εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece, που φέτος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Οι εθελοντές που συμμετείχαν την προηγούμενη χρονιά έφτασαν τις 67.000 και ο μεγάλος στόχος για φέτος είναι να συντονιστούν 3.000 φορείς Πανελλαδικά (μέχρι σήμερα οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 2.500), πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Με έγκριση του Υπουργείο Παιδείας, θα υλοποιηθεί και φέτος η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2017» σε όλα τα σχολεία της χώρας, με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης.

Ο Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας συντονίζεται και συμμετέχει στην δράση, καθαρίζοντας τις δύο παραλίες του χωριού, τον Μυλοπόταμο και την Φακίστρα.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.00 π.μ., στο Τουριστικό Γραφείο Τσαγκαράδας στην συνοικία της Αγίας Παρασκευής απ’ όπου θα ξεκινήσουμε για τις παραλίες και προσκαλούν όλους τους κατοίκους να τους συντροφεύσουν.

Επίσης καλούν και τους υπόλοιπους Συλλόγους και φορείς της περιοχής μας, να συντονιστούν στο Let’s Do It Greece, με στόχο να κάνουν ακόμα πιο όμορφες και καθαρές τις παραλίες μας, τα δάση μας και τα χωριά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου