Ανάγκη για πλατειά αυτοδιοικητική συμμαχία

Τελευταία ενημέρωση: 2017-02-21, 11:37:03
Ανάγκη για πλατειά αυτοδιοικητική συμμαχία

Την ανάγκη δημιουργίας «πλατιάς αυτοδιοικητικής συμμαχίας για να φύγει το μαύρο από την πόλη», υπογράμμισε η επικεφαλής της «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά», Νατάσσα Οικονόμου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ.

Παρουσία του πρώην δημάρχου Βόλου, Πάνου Σκοτινιώτη, στελεχών της και φίλων της παράταξης, η κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι «μετά τα δύο χρόνια της νέας δημοτικής περιόδου, οι προσπάθειες της παράταξης επικεντρώνονται στη δημιουργία μιας κοινωνικής, αυτοδιοικητικής συμμαχίας που θα καταφέρει να διώξει το μαύρο από την πόλη και να αναλάβει το τιτάνιο έργο της ανασυγκρότησης του δήμου και της πόλης με τις επόμενες εκλογές». «Σε αυτή την προοπτική εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για τη δημοτική κίνηση «Μαζί για το Βόλο», η κ. Οικονόμου μίλησε για «μία κίνηση ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων που ήθελαν να έχουν τον φορέα έκφρασής τους. Εμείς, όπως έχουμε δείξει μέχρι τώρα, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες στο πλαίσιο των αρχών της δημοκρατίας, του σεβασμού, της αγάπης για την πόλη, του σεβασμού στην ιστορία και τον πολιτισμό της και με αυτές τις αρχές θεωρούμε ότι μπορεί να βρεθεί κοινή γραμμή πλεύσης με ευρέως αυτοδιοικητικούς χώρους. Το έχουμε δείξει με κοινές πρωτοβουλίες, και με τους «Μαζί για το Βόλο» και με άλλους ανεξάρτητους».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=