ΤΟΠΙΚΑ

Υπέκυψε 32χρονος θύμα τροχαίου

υπέκυψε-32χρονος-θύμα-τροχαίου-495106

Ράγισαν και οι πέτρες χθες στο τελευταίο αντίο για τον νεαρό 32χρονο Γιώργο Κουτέρη από το Βελεστίνο, που μετά από άνιση μάχη με το θάνατο, υπέκυψε στα βαριά τραύματά του, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του.

Ανείπωτος ο πόνος των δικών του ανθρώπων, που μέχρι τελευταία στιγμή πίστευαν ότι ο άτυχος 32χρονος θα ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα βγει ζωντανός από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες 15 μέρες.

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχτηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου την Κυριακή το απόγευμα , όταν η καρδιά του Γιώργου, σταμάτησε να χτυπά.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του Βαγγελίτσα και Νίκος και οι δύο μικρότερες αδερφές του, Μαρία και Κερασία, προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν το μοιραίο.

Βαριά θλίψη στο Βελεστίνο, όπου διέμενε ο 32χρονος και η οικογένειά του. Φίλοι και γνωστοί έσπευσαν αμέσως να βρεθούν κοντά στους δικούς του ανθρώπους για παρηγοριά, ενώ ο μακρόσυρτος θρήνος και τα μοιρολόγια διαπερνούσαν την νεκρική σιγή που επικρατούσε από άκρη σε άκρη σε όλη την περιοχή.

Ο Γιώργος Κουτέρης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Δραστήριος και προσιτός με όλους, διατηρούσε μαζί με έναν παιδικό του φίλο αρκετά χρόνια, νεανικό μπαράκι στο Βελεστίνο, ενώ επίσης εργάζονταν σε εργοστάσιο της περιοχής. Για αρκετά χρόνια διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Περιβολιωτών Μαγνησίας, ενεργό μέλος του Χορευτικού του Συλλόγου, ενώ η δεύτερη μεγάλη αγάπη του ήταν το ποδόσφαιρο. Μέχρι το 2004 αγωνίζονταν στην Δόξα Αερινού.

Πριν από δεκαπέντε ημέρες, το μοιραίο απόγευμα της Κυριακής 4 Ιουλίου, όταν επέστρεφε προς Βόλο, στο ύψος της ΕΨΑ στην Αγριά, τραυματίστηκε σοβαρά, όταν Ι.Χ που παραβίασε προτεραιότητα έπεσε πάνω στην δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε. Το χτύπημα ήταν πολύ βαρύ, ενώ εξαρχής οι γιατροί δεν άφηναν πολλές ελπίδες, λέγοντας ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους ο 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, στις 7.15 μμ το απόγευμα της Κυριακής.

Χθες οι δικοί του άνθρωποι, συγγενείς, νεολαίοι, φίλοι και γνωστοί από την γύρω περιοχή και το Βόλο, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία ντυμένο γαμπρό και απηύθυναν το ύστατο χαίρε, βουβοί και θλιμμένοι, για τον απροσδόκητο και τόσο πρόωρο τρόπο με τον οποίο χάθηκε για πάντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου