ΤΟΠΙΚΑ

Καταθέσεις για το θάνατο –μυστήριο της 58χρονης

καταθέσεις-για-το-θάνατο-μυστήριο-τη-561692

Συνεχίζεται η έρευνα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου για το μυστηριώδη θάνατο της 58χρονης Πολωνής, η οποία βρέθηκε προχθές το πρωί νεκρή να επιπλέει στα αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή Αναύρου μπροστά από τον Ίσαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι η 58χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Αχιλλοπούλειο – γεγονός που εξετάζει το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου βρίσκεται παράλληλα σε επικοινωνία με την πρεσβεία της Πολωνίας στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθούν συγγενείς της 58χρονης και να ενημερωθούν για την απώλειά της.

Η σορός της άτυχης γυναίκας παραμένει στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου έχει διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου της 58χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της 58χρονης δεν έφερε κάποιο εξωτερικό τραύμα, όμως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα φορούσε κανονικά τα ρούχα της – αν και βρισκόταν στη θάλασσα.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ερευνά τι ακριβώς μπορεί να συνέβη, αν η άτυχη 58χρονη υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο ή ατύχημα ή οτιδήποτε άλλο ενώ βρισκόταν στον Άναυρο.

Η 58χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 9 το πρωί από υπαλλήλους του Δήμου Βόλου που είδαν τη γυναίκα να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την ακτή. Η σορός ήταν πεσμένη μπρούμυτα, με το κεφάλι μέσα στο νερό.

Οι εργαζόμενοι έτρεξαν να ανασύρουν τη γυναίκα από τη θάλασσα. Κάλεσαν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Η γυναίκα δεν ανέπνεε.

Αμεσα υπήρξε κινητοποίηση από τις Αρχές. Δυστυχώς, η 58χρονη γυναίκα ήταν νεκρή. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Γενικό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός της.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου άρχισε αμέσως τις έρευνες. Όπως προέκυψε, η 58χρονη έμενε με φίλη της στο κέντρο του Βόλου. Η κόρη της απουσιάζει στο εξωτερικό.

Η άτυχη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της την Τρίτη το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες φαινόταν ότι ήταν καλά και δεν έδειχνε να την απασχολεί κάποιο πρόβλημα. Εκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

Οι λιμενικοί συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου