ΤΟΠΙΚΑ

Δηλώσεις αγροτών για επιδοτήσεις

δηλώσεις-αγροτών-για-επιδοτήσεις-561884

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς, μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών που πρόσφατα συνέστησε, θα είναι ένας από τους φορείς που θα συνεργαστούν με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, με σκοπό την υποστήριξη των δικαιούχων αγροτών για την υποβολή δηλώσεων για επιδοτήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, εν αναμονή των σχετικών ανακοινώσεων από το ΥπΑΑΤ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, για την υποβολή των δηλώσεων της τρέχουσας χρονιάς των δικαιούχων άμεσων επιδοτήσεων, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ενημερώνει ότι έχει αποστείλει στον ΟΠΕΚΕΠΕ 93 δηλώσεις συνεργασίας που αφορούν 78 ΚΕΑ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών) και 15 συνεταιρισμούς (που είτε έχουν συστήσει KEA με πλέον πρόσφατο παράδειγμα το ΚΕΑ ΖΑΓΟΡΑΣ, είτε βρίσκονται στη διαδικασία σύστασης ΚΕΑ). Οι φορείς που θα συνεργαστούν με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αναμένεται να εξυπηρετήσουν περισσότερες από 500.000 δηλώσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνονται από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ οι εκπαιδεύσεις των στελεχών αυτών των φορέων.

Για τους φορείς της Θεσσαλίας, η επιμόρφωση θα γίνει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ συμμετέχοντας ενεργά, στηρίζει την πρωτοβουλία του ΙΓΕ (Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών) για τη θεσμοθέτηση σεμιναρίων χειριστών ΟΣΔΕ, που δύνανται να λειτουργήσουν συνεκτικά με τις εκπαιδεύσεις των στελεχών της εταιρείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου