ΤΟΠΙΚΑ

Κοπή πίτας και βράβευση Λιμενικών

κοπή-πίτας-και-βράβευση-λιμενικών-563164

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Στυλίδα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος με τη συμμετοχή τόσο των λιμενικών με τις οικογένειές τους όσο και των τοπικών φορέων και συνδικαλιστικών εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής της Φθιώτιδας.

Σε μία ζεστή εκδήλωση στο «Πάρκο του Λαού» τους δόθηκε η ευκαιρία να τιμήσουν λιμενικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Φθιώτιδας (Στυλίδα –Γλυφα –Αγ.Κων/νος-Ατάλαντη) και συμμετείχαν σε διασώσεις συνανθρώπων μας.

Βραβεύτηκαν οι: Πανουργιάς Αλέξανδρος, Καραγεώργος Αθανάσιος, Παπανικολάου Στυλιανός, Μαστρογιάννης Ιωάννης, Χριστοδουλόπουλος Βάϊος, Μπαμπαούσης Ευστράτιος και Καπελιάρης Δημήτριος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Κεντρικής Ελλάδος αλλά και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Λιμενικών, Κυράνης Κων/νος δήλωσε «η βράβευση αποτέλεσε την ελάχιστη αναγνώριση για τους καθημερινούς ήρωες του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που με τον αλτρουισμό και την προσφορά τους έχουν καταστήσει το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη τους στη συνείδηση των Ελλήνων ως «κορωνίδα» στην ασφάλεια της χώρας και στην προστασία των πολιτών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου