ΤΟΠΙΚΑ

Γάλα, γιαούρτι και κρέμες σε 600 άπορες οικογένειες

γάλα-γιαούρτι-και-κρέμες-σε-600-άπορες-οι-564918

Στο πλαίσιο των δράσεων προστασίας και ενίσχυσης των ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού της Θεσσαλίας, η Περιφέρεια διένειμε σε 600 άπορες οικογένειες γάλατα βρεφικής και παιδικής ηλικίας, βρεφικές κρέμες καθώς και επιδόρπια γιαουρτιού.

Σε δηλώσεις της η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας κ. Μαρία Μαμάρα τόνισε τα εξής: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Με κάθε τρόπο προσπαθούμε να προσφέρουμε μια ανακούφιση στις δύσκολες συνθήκες ζωής των οικογενειών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήσαμε διανομής γάλακτος για βρέφη και παιδιά καθώς και βρεφικών κρεμών και επιδόρπιων γιαουρτιού σε 600 άπορες οικογένειες της Θεσσαλίας».

Κατά την διανομή των τροφίμων παρόντες ήταν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κ Μιχάλης Αναστασίου, ο διευθυντής κ. Γιώργος Ζήγρας και στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου