ΤΟΠΙΚΑ

46χρονος οδηγός …μόνιμη «κινούμενη απειλή» στους δρόμους του Βόλου

46χρονος-οδηγός-μόνιμη-κινούμενη-απε-568635

Μία απόφαση σπάνια για τα δικαστικά και τροχονομικά περιστατικά στην πόλη του Βόλου έλαβε το Σάββατο(11-2-2017) ο Εισαγγελέας Βόλου για κατηγορούμενο οδηγό που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Ο Εισαγγελέας Βόλου διέταξε σήμερα το μεσημέρι την κράτηση 46χρονου Βολιώτη οδηγού μέχρι να δικαστεί από το Αυτόφωρο τη Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή στις 11.40 πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Λαρίσης, στο ύψος του Ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες» το όχημα που οδηγούσε ο 46χρονος, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα, χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί, αλλά μόνο να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα.

Σε έλεγχο αλκοτέστ που τον υπέβαλαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου, που μετέβησαν στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του στην πρώτη μέτρηση 1,43 τοις χιλίοις και στη δεύτερη 1,29 τοις χιλίοις.

Ο 46χρονος συνελήφθη και σήμερα Σάββατο το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου και ακολούθως στο Αυτόφωρο, από όπου έλαβε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα, αλλά με απόφαση του Εισαγγελέα η κράτησή του μέχρι τη δίκη δεν αίρεται και θα παραμείνει στο κρατητήριο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 46χρονος έχει απασχολήσει αρκετές φορές ως τώρα την Τροχαία με αδικήματα μέθης και πρόκλησης τροχαίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προκαλέσει τροχαίο με εγκατάλειψη του τόπου, του έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης διπλώματος οδήγησης για 5 χρόνια, έχουν εκδοθεί σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Βόλο προσωρινή κράτηση οδηγού που συνελήφθη με υπέρβαση του ποσοστού αλκοόλ στο αίμα του μέχρι την ημέρα της δίκης του, είχε διαταχθεί από τον Εισαγγελέα πριν από 10 χρόνια περίπου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου