ΤΟΠΙΚΑ

Αναβαθμίζεται η ιστοσελίδα της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης

αναβαθμίζεται-η-ιστοσελίδα-της-δ-νσης-571965

Τρεις σπουδαστές του δημοσίου ΙΕΚ Βόλου, και συγκεκριμένα της ειδικότητας Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής, βρίσκονται τις τελευταίες τέσσερις ημέρες ως ασκούμενοι εργαζόμενοι στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και είναι εκείνοι που βάζουν την… υπογραφή τους για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της διεύθυνσης.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Οι Αλέξανδρος Μπουρντένης, Ευθυμία Χατζηγεωργίου και Βασίλης Μαυρογιαννίδης, είναι οι σπουδαστές του δημοσίου ΙΕΚ Βόλου, που έχοντας ήδη ολοκληρώσει το τρίτο εξάμηνο των σπουδών τους, και μπαίνοντας στο τέταρτο, κάνουν την πρακτική τους άσκηση τις τελευταίες ημέρες στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας.

«Είμαστε νεόφερτοι», είπε η Ευθυμία Χατζηγεωργίου. «Μας υποδέχθηκαν και μας βοήθησαν και αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρντένης. «Ελπίζουμε να κερδίσουμε εμπειρία εργασίας και ό,τι άλλο μάθουμε και μπορέσει να μας φανεί χρήσιμο στο μέλλον», ανέφερε από την πλευρά του ο Βασίλης Μαυρογιαννίδης.

Ήδη οι τρεις σπουδαστές έχουν δώσει το στίγμα τους. Ως τεχνικοί εφαρμογών πληροφορικής έχουν ξεκινήσει την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων στα γραφεία των οκτώ ορόφων του πύργου του Μουρτζούκου.

Φαίνεται όμως ότι θα είναι εκείνοι που θα βάλουν την υπογραφή τους στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας. Ήδη απασχολούνται στο στήσιμο της νέας ιστοσελίδας, που στόχος είναι να έχει πιο δυναμικό και επικαιροποιημένο υλικό.

Την αναβάθμιση της ιστοσελίδας ανακοίνωσε στην χθεσινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «η ιστοσελίδα που στήνεται θα αποτελέσει τον αναπτυξιακό μοχλό για τη διεύθυνση». Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στους τρεις σπουδαστές -τα νεότερα μέλη της «οικογένειας» στη διοίκηση της εκπαίδευσης- και ευχήθηκε η Διεύθυνση να ενισχυθεί με ακόμη περισσότερους νέους που θα πάρουν εργασιακή εμπειρία, αλλά και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τα στελέχη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου