ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο 56χρονος Βολιώτης που έσφαξε τον πατέρα του

απεβίωσε-ο-56χρονος-βολιώτης-που-έσφαξε-573419

Εφυγε από τη ζωή ο 56χρονος, που σκότωσε τον ηλικιωμένο πατέρα του με κουζινομάχαιρο στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία το 2013 επειδή είχε δει όραμα. Ο δράστης του εγκλήματος, που κρατούταν στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού, απεβίωσε από παθολογικά αίτια, τέσσερα χρόνια μετά το φοβερό έγκλημα.

Ο δολοφόνος είχε σκοτώσει τον πατέρα του με αλλεπάλληλες μαχαιριές, έξι στον αριθμό, ενώ είχε αποπειραθεί να τραυματίσει θανάσιμα και τον γαμπρό του.

Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, και το απόγευμα του φονικού δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική του αγωγή. Είχε ομολογήσει ο ίδιος το έγκλημα βγαίνοντας από το σπίτι, όταν γείτονας του απεύθυνε το λόγο και τον ρώτησε αν ήταν καλά.

Στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου δεν είχε προβάλει αντίσταση όταν κινήθηκαν να τον συλλάβουν, λίγη ώρα μετά, αλλά είχε παραδεχτεί τις πράξεις του, τις οποίες, όπως είχε πει, του τις είχε υποδείξει ένα όραμα.

Μετά την απολογία του στον Ανακριτή Βόλου, ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού.

Ο 56χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, και είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε ιδρύματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου