ΤΟΠΙΚΑ

Οριστικό διαζύγιο ΔΕΥΑΜΒ – Ξηρού

οριστικό-διαζύγιο-δευαμβ-ξηρού-581970

Οριστικό διαζύγιο μεταξύ ΔΕΥΑΜΒ και πρώην νομικού συμβούλου, Αντώνη Ξηρού. Χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε επίσημα τη διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Ξηρό, ο οποίος κατά δήλωσή του παραιτήθηκε, σύμφωνα όμως με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ απολύθηκε, επειδή δεν υπήρχε εκπροσώπηση της επιχείρησης σε υπόθεση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ, Αποστόλη Γαλάτη, νέος νομικός σύμβουλος της επιχείρησης ορίστηκε ο κ. Στέφανος Καραγιώργος που ήταν και παλιότερα σε αυτή τη θέση. Τη θέση της στη νομική υπηρεσία διατηρεί η κ. Φανή Αργυρίου – Βλασταρίδου, ενώ από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ εξετάζεται η πρόσληψη και τρίτου νομικού συμβούλου.

Στην ίδια συνεδρίαση έγιναν νέες τοποθετήσεις και μετακινήσεις προσωπικού, «για την κάλυψη αναγκών της υπηρεσίας», όπως ανέφερε ο κ. Γαλάτης.

Στη Διεύθυνση Λειτουργίας και Συντήρησης Υποδομών προϊστάμενος ανέλαβε ο κ. Μιλτιάδης Φανατριώτης στη θέση του κ. Αριστείδη Γκέκα. Ο κ. Γκέκας ορίστηκε υπεύθυνος της ΗΛΜ ύδρευσης. Ο πολιτικός μηχανικός Γιάννης Χούσος ανέλαβε προϊστάμενος στο τμήμα Ύδρευσης. Ο κ. Βασίλης Κυριακόπουλος φεύγει από το γραφείο Προμηθειών και τοποθετείται υπεύθυνος αποθήκης, με στόχο την οργάνωση και συγχώνευση σε μία των δύο αποθηκών της ΔΕΥΑΜΒ που βρίσκονται στον Βιολογικό και στη Χατζηαργύρη. Τέλος, υπεύθυνη του γραφείου Προμηθειών της επιχείρησης ορίστηκε η Πηνελόπη Δεληευθυμίου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου