ΤΟΠΙΚΑ

Εκοψε την πίτα του το ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στη Λάρισα

εκοψε-την-πίτα-του-το-κεκ-ιμε-γσεβεε-στη-581993

Σε εξαιρετικό κλίμα παρουσία των διοικητικών συμβουλίων των ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων των νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Φθιώτιδας, πρωτοβάθμιων σωματείων και των εργαζομένων του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων & του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθάς, ο οποίος, αφού ευχήθηκε σε όλους ατομική και οικογενειακή ευημερία, τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να εργαστούν προς την κατεύθυνση διαμόρφωσης ενός εθνικού σχεδίου για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση με κίνητρα για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Τα στοιχεία της τελευταίας έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα – δαπάνες νοικοκυριών της επικράτειας για το 2016, τονίζουν την ανάγκη να παρασχεθεί επιπρόσθετος δημοσιονομικός χώρος και χρόνος στην ελληνική οικονομία, προκειμένου να αξιοποιηθεί για την τόνωση της επενδυτικής ζήτησης και της απασχόλησης.

Ο υπεύθυνος του Παραρτήματος Θεσσαλίας και οικοδεσπότης της βραδιάς, Τρύφωνας Πλαστάρας, απέστειλε τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Αδάμ, ο οποίος ήταν απών λόγω υποχρεώσεων, και τον οποίο ευχαρίστησε για την παραχώρηση της αίθουσας του επιμελητηρίου αλλά και για το πνεύμα συνεργασίας που έχει οικοδομηθεί μεταξύ των δύο φορέων. Στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την έμπρακτη και θερμή υποστήριξη τους προς το έργο και τις δράσεις που αναπτύσσει το ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, και τόνισε ότι οι δομές και το ανθρώπινο δυναμικό του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι πάντοτε στη διάθεση πληροφόρησης του κάθε επαγγελματία, βιοτέχνη και εμπόρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου