ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάριο για τη δημιουργία εξαγωγικού προϊόντος

σεμινάριο-για-τη-δημιουργία-εξαγωγικ-583289

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Δημιουργία Εξαγωγικού Προϊόντος και Εξαγωγικές Διαδικασίες» αποφάσισαν να διοργανώσουν εντός του Μαρτίου το Επιμελητήριο Μαγνησίας και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπέγραψαν πριν μερικές μέρες.

Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας επτά (7) ωρών και θα πραγματοποιηθεί σε ένα Σάββατο (10:00π.μ. έως 17.00μ.μ.), με προσκεκλημένους ομιλητές από τον υπεύθυνο οργανισμό σε θέματα εισαγωγών και εξαγωγών, Enterprise Greece – Invest & Trade.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι εξαγωγείς για όλο το πλέγμα που καθορίζει μία επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια, και συγκεκριμένα σε θέματα όπως δημιουργία – κατοχύρωση εμπορικών σημάτων, δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος (από πλευράς της marketing διάστασης του) δηλ. design, συσκευασία (περιέκτης, ετικέτα), πιστοποιήσεις, σήμανση προϊόντων – barcode κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (www.cci-magnesia.gr) ή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (www.sbtke.gr), στα γραφεία του Επιμελητηρίου επί της οδού Δημητριάδος 176 ή του Συνδέσμου επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 4, ή να δηλώσουν τα στοιχεία τους τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2421094700 (Επιμελητήριο) και 2421029408 (ΣΒΘΚΕ).

Να επισημανθεί ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου