ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 27χρονος αστυνομικός

νεκρός-27χρονος-αστυνομικός-521448

Πρόσκρουση της μοτοσικλέτας του με το θάνατο για 27χρονο ειδικό φρουρό, από τη Νέα Αγχίαλο, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορωνού, στα Χανιά Κρήτης.

Ο Γιώργος Κων. Καρακάσης βρήκε ακαριαία το θάνατο νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν η μεγάλου κυβισμού μηχανή που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στην εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου, στο ύψος της χωματερής του Φόδελε.

Ο άτυχος νέος αν και φορούσε κράνος, τραυματίστηκε θανάσιμα, λόγω της σφοδρότητας της πρόσκρουσης.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8:40 το πρωί προχθές, Ο ειδικός φρουρός , υπηρετούσε στο ΤΑΕ Αποκορώνου, στα Χανιά.

Απαρηγόρητος θρήνος στη Νέα Αγχίαλο, μοναχοπαίδι της οικογένειας του Κωνσταντίνου Καρακάση, ο οποίος απεβίωσε πριν από δύο χρόνια και της Ελευθερίας Καρακάση.

Ο άδικος χαμός του νεαρού ειδικού φρουρού βύθισε στο πένθος τις αστυνομικές δυνάμεις στην Κρήτη. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, οι συνάδελφοι του και ο διοικητής του υπέστησαν σοκ. Όλοι μιλούσαν για ένα αξιαγάπητο παλικάρι και έναν φιλότιμο συνάδελφο.

Ο 27χρονος κατευθύνονταν από το Ρέθυμνο, όπου διέμενε στα Χανιά για να αναλάβει υπηρεσία. Οι συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνώνται από το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δρόμος ήταν καθαρός και δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος.

Ο άτυχος νέος είχε ενταχθεί στο σώμα των ειδικών φρουρών το 2007, μετά την εισαγωγή του στη Σχολή της Ξάνθης.

Ήταν μοναχοπαίδι

Κατέρρευσε η τραγική μάνα, όταν την πόρτα της οικείας της στη Νέα Αγχίαλο, χτύπησε αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και ψυχολόγος. Ο Γιώργος ήταν το στήριγμα που της είχε μείνει μετά την απώλεια του συζύγου της πριν από δύο χρόνια.

Η σορός του ειδικού φρουρού μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Το τελευταίο αντίο θα του απευθύνουν σήμερα συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι, στις 12μ, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου