ΤΟΠΙΚΑ

Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας της παράταξης «Νέα Εποχή –Νέα Δυναμική» [photos]

το-αδιαχώρητο-στην-κοπή-πίτας-της-παρά-584131

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ΞΕΝΙΑ Βόλου η πλειοψηφούσα ομάδα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, η παράταξη Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική, με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο, έκοψε σήμερα Δευτέρα το βράδυ την πίττα της.

Τους παρισταμένους, μεταξύ των οποίων ο σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ, κ. Κρις Σπύρου, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δήμαρχος Μουζακίου, κ. Γιώργος Κωτσός, ο Δήμαρχος Τρικάλων, κ. Παπαστεργίου, ο πρώην Δήμαρχος Λάρισας, κ. Κώστας Τζανακούλης, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημ. Νασίκας, οι πολιτευτές της ΝΔ, κ. Σάκης Κοκκίνης και Έλενα Αντωνοπούλου (μηνύματα απέστειλαν ο βουλευτής κ. Χρήστος Μπουκώρος, και η κ. Ζέττα Μακρή), ο ανώτερος διοικητής της Φρουράς Βόλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Κ. Τσέλιος, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού «Δήμητρα», κ. Γ. Κίτσιος, κ.α, προσφώνησε ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι «η ανταπόκριση του κόσμου δίνει το στίγμα των σχέσεων που δένουν πια τη Δημοτική Αρχή με τους πολίτες, που αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλονται προς όφελος της πόλης».

Την πίττα ευλόγησε ο σεβασμιότατος κ. Ιγνάτιος, που ευχήθηκε στη Δημοτική Αρχή δύναμη για να συνεχίσει με επιτυχία το έργο της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου