ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα από την Κίνηση Πολιτών για το «σφυρί» κατοικίας επαγγελματία του Βόλου

κάλεσμα-από-την-κίνηση-πολιτών-για-το-584872

Η πρώτη κατοικία γνωστού Βολιώτη ελεύθερου επαγγελματία βγαίνει σε πλειστηριασμό μεθαύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Η Κίνηση «Πολίτες της Μαγνησίας κατά των Πλειστηριασμών – Κατασχέσεων – Εξώσεων» καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στις 3:30 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Βόλου (δικαστήρια) για να αποτρέψουν την εκποίηση του ακινήτου, η οποία γίνεται με πρώτη τιμή προσφοράς 75.000 ευρώ.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, ο οποίος εφαρμόζει «κατοχικό δίκαιο» να λεηλατήσει την λαϊκή περιουσία προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υπαλλήλων τους», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Η Κίνηση Πολιτών τονίζει ότι: «η λαϊκή περιουσία θα παραμείνει στο λαό και μόνον μια αληθινά δημοκρατική κυβέρνηση που δεν θα σφετεριστεί την ψήφο του λαού θα νομοθετήσει για τη διευθέτηση χρεών προς τις τράπεζες και το δημόσιο με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα του λαού και κανενός άλλου ντόπιου ή ξένου τοκογλύφου».

Σε αυτήν την κατεύθυνση, προσθέτει: «Καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας να σταθούν μαζί μας, να δίνουμε δυναμικό «παρών» κάθε Τετάρτη στα Δικαστήρια στις 3.30 το μεσημέρι για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ήδη, οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων εβδομάδων απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων. Πολύ σύντομα η Κίνηση Πολιτών θα χρειαστεί να σταθεί και δίπλα στους πολίτες και για τις εξώσεις που έρχονται κατά χιλιάδες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου