ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλες οι ζημιές στον γυάλινο πύργο του Μουρτζούκου [εικόνες]

μεγάλες-οι-ζημιές-στον-γυάλινο-πύργο-τ-588871

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενο από την αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Γιούλη Μποντού – Τοκαλή, τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Απ. Γαλάτη και Δέσποινα Κότογλου και τους δημοτικούς συμβούλους, Νατάσσα Μορφογιάννη και Ανδρέα Ζέρβα, επισκέφτηκε το κτήριο Μουρτζούκου και διαπίστωσε τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας προσπαθούν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους.

Όπως επεσήμαναν τα στελέχη της δημοτικής Αρχής «Η εικόνα που συνάντησαν και οι συνθήκες, που και οι ίδιοι βίωσαν, είναι τριτοκοσμικές, αφού η αρμόδια Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, στην ευθύνη της οποίας είναι το κτήριο, το έχει εγκαταλείψει, αφού περί άλλων τυρβάζει και ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις της πολυφωτογραφημένης αντιπεριφερειάρχη, που αποδεικνύεται ανίκανη να ανταποκριθεί ακόμα και στις στοιχειώδεις ευθύνες της».

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας για αποκατάσταση των ζημιών και την διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας και πρόσθεσαν: «Ας σταματήσει η κ. Κολυνδρίνη να ασχολείται με τα αλλότρια και ας κοιτάξει λίγο και τα του οίκου της. Ίσως έτσι περισώσει κάτι από την τραγικά αποτυχημένη και απαξιωμένη θητεία της, όση δηλαδή ακόμη της απομένει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου