ΤΟΠΙΚΑ

Στοιχεία για τις μετρήσεις στον Παγασητικό θα δώσει η ΔΕΥΑΜΒ

στοιχεία-για-τις-μετρήσεις-στον-παγασ-590759

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου αναφορικά με τα αποτελέσματα πρόσφατων μετρήσεων στον Παγασητικό, αναφέρει μεταξύ άλλων πως όσα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν σήμερα «η προέλευσή τους (των στοιχείων) είναι άγνωστη, δεν μπορούν να αξιολογηθούν αν είναι ακριβή, ακόμα και αληθή, και σε κάθε περίπτωση δόθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας κατά παράβαση κάθε λογικής και δεοντολογίας, αφού δεν τέθηκαν υπόψη των ενδιαφερομένων, εν προκειμένω δηλαδή της ΔΕΥΑΜΒ!

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για παράλειψη ή αβλεψία. Επειδή, όμως, πρόκειται για τις συγκεκριμένες είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για αθλιότητα.

Σε κάθε περίπτωση ευθύς ως ενημερωθούμε επισήμως και όχι με τη διαδικασία της «κατινίστικης» διαρροής και αφού ελέγξουμε την γνησιότητα των μετρήσεων, θα απαντήσουμε υπεύθυνα και θα ενημερώσουμε πλήρως τους πολίτες, όπως κάνουμε πάντα.

ΥΓ. Εμείς δεν πρόκειται να αποκρύψουμε τις μετρήσεις, τις επίσημες, ό,τι κι αν αυτές δείχνουν. Η Περιφέρεια θα δώσεις τη δημοσιότητα το έγγραφο διαμαρτυρίας που της απέστειλε ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας;».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου