ΤΟΠΙΚΑ

Συνέλαβαν ασυνείδητο οδηγό

συνέλαβαν-ασυνείδητο-οδηγό-500763

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο οδηγός Ι.Χ. που εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη στην οδό Μελίνας Μερκούρης, στη Νέα Ιωνία, ηλικιωμένη που παρέσυρε με το αυτοκίνητο και η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου με πολλαπλά κατάγματα.
Ο εντοπισμός του δράστη που είναι χρήστης ουσιών, έγινε με κινηματογραφικό τρόπο και μετά από μεθοδική παρακολούθηση και έρευνα όλων των στοιχείων από άνδρες της Τροχαίας Βόλου.
Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το τροχαίο στην Τροχαία Βόλου σήμανε συναγερμός. Ένα κομμάτι από το πίσω φανάρι του Ι.Χ. τούς οδήγησε στη μάρκα του αυτοκινήτου και από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να ελέγξουν ιδιοκτήτες και τόπο διαμονής τους.
Ο δράστης προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός είχε σπεύσει να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, ωστόσο μετά από ενδελεχή έλεγχο και παρακολούθηση όλων των γεγονότων οι άνδρες της Τροχαίας Βόλου δεν άργησαν να βρεθούν στα ίχνη του.
Πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αναφέρουν ότι ο δράστης μόλις εντοπίστηκε και αφού του έγιναν οι σχετικές ερωτήσεις για να καταγραφεί η ομολογία του, επιχείρησε να ξεφύγει, πηδώντας από την ταράτσα του σπιτιού του σε διπλανές ταράτσες.
Το «κυνηγητό» δεν διήρκησε ωστόσο για πολύ, αφού συντονισμένα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Στο μεταξύ η άτυχη ηλικιωμένη παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, τραυματισμένη με πολύ σοβαρά κατάγματα σε όλο της το σώμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου